Garry's Mod Hakkında..

Alayımmı

• Al

Kullanılan: 10 90.9%
  • Alma

Kullanılan: 1 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    11

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mutlaka almalısın G-Modu gerçekten tavsiye ederim.Nedeni ise :

Birçok oyun modu var.

Kendi dünyanı yapıyorsun.

1. etken gibi arkadaşlarında Prop Hunt falan müthiş oluyor :)

aHmaD_bİnVelid

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi varya bence al nedeni gmod da prop hunt zombie survival scary maps ttt trbloule in terreroist town yani ttt ve sandbox olduğu için muhteşem
Ama alacaksan 13 al daha iyi

KzmTmz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler indirimdeydi global offensive i 3.45 dolara g-mod u 2.74 dolara aldım bu aksam bitti indirim.D[DOUBLEPOST=1387830484,1387830339][/DOUBLEPOST]Cuma aksami toplu team fortress 2 veya global offensive veya garry's mod oynayalım beyler :D ciddiyim(cumartesi veya pazar da olur sınav haftasindayiz)

KzmTmz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
oyun 2.99 dolar :D beyler alın
bitti artık persembe ye kadar 4.99 dolar ama dün 2.99 değil 2.49 dolardı :D Bence Alacaksanız şimdi alın çünkü yılbaşından sonra g-mod 10 dolar olacak.Şunu da söyleyeyim source almanıza gerek yok bir paket indirerek premium prop hunt serverlerine felan girebiliyorsunuz isteyene link atarım özelden.
Bu arada yukarıya 2.74 e aldım yazmısım ama ben 2.49 a aldım :D

Vizroy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bitti artık persembe ye kadar 4.99 dolar ama dün 2.99 değil 2.49 dolardı :D Bence Alacaksanız şimdi alın çünkü yılbaşından sonra g-mod 10 dolar olacak.Şunu da söyleyeyim source almanıza gerek yok bir paket indirerek premium prop hunt serverlerine felan girebiliyorsunuz isteyene link atarım özelden.
Bu arada yukarıya 2.74 e aldım yazmısım ama ben 2.49 a aldım :D
Garry Mod aldıktan sonra prop hunt oynamak için tekrar mı para veriyoruz ?