owen_1
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Doğukan'ın ( @Republican Sensei ) serverında oynuyordum.Skyblock'ta yaklaşık 3 saat uğraştım ve güzel bir set dizdim kendime.Kılıcıma enchant bastıktan sonra hazırdım.Savaşabilirdim.Önce ilk savaşımda 1 kişiyi öldürdüm.Eşyaları güzel olmasada işime yaradı.Sonra bir adam çıktı karşıma.İksir var dedi.Bende Kuvvet 2 iksiri içtikten sonra saldırdım.O da kuvvet iksiri içtiğini söylüyordu ama içmemişti.Geldi 2 vuruşta beni öldürdü eşyalarımı aldı.
Şuanda hile olmadığını söylüyor ama hile olduğunu söyleyen benden başka 3 kişi var.
Biraz hileyi bırakıp normal oynamayı deneyin.Hile açanlar eğlence için oynayanlar değil , puan kazanıp en iyi olmaya çalışanlardır.Hile asla zevk vermez.Hileysende eşyalarını ver bari azcık saygın varsa.
Bunu sadece minecraft için değil tüm oyunlar için söylüyorum.Elbette ki bir yerden sonra iyi oynamaya başlayacaksınız.
Şuanda hile olmadığını söylüyor ama hile olduğunu söyleyen benden başka 3 kişi var.
Biraz hileyi bırakıp normal oynamayı deneyin.Hile açanlar eğlence için oynayanlar değil , puan kazanıp en iyi olmaya çalışanlardır.Hile asla zevk vermez.Hileysende eşyalarını ver bari azcık saygın varsa.
Bunu sadece minecraft için değil tüm oyunlar için söylüyorum.Elbette ki bir yerden sonra iyi oynamaya başlayacaksınız.