BİLGİSAYAR AŞIRI YAVAŞLADI YARDIM...

YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ...

• EVET

Kullanılan: 3 60.0%
  • HAYIR

Kullanılan: 0 0.0%
  • İnşallah!

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Fruther

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Benim PC 4 GB Ram
1 Gb ekran kartı
500 GB HDD
intel core i3
Fiziksel bellek yüksek diyor azaltın diyor azaltamıyorum yardım ederseniz çok sağolun...

Fafala45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
prnt tuşuna basarak Çek paint e CTRL +V yap farklı kaydet yap ve hızlıresim den yükle :)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç kimsede demiyorki tarama yap. Bi virüs taraması yap ccleaner filan kullan gereksiz şeyleri silmek için.
Kasanın bi tozunu al arkada çalışan bir şey olabilir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
görev yöneticisini aç ve gereksiz işlemleri kapat. olmazsa arkaplan temasını siyah veya mavi gibi düz renkler yap.

Fruther

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
görev yöneticisini aç ve gereksiz işlemleri kapat. olmazsa arkaplan temasını siyah veya mavi gibi düz renkler yap.
onları bizde yaptık bilgisayar attım zaten seneye alırım yenisini :DDD[DOUBLEPOST=1387644139,1387644106][/DOUBLEPOST]
Hiç kimsede demiyorki tarama yap. Bi virüs taraması yap ccleaner filan kullan gereksiz şeyleri silmek için.
Kasanın bi tozunu al arkada çalışan bir şey olabilir.
hepsini yaptım :/

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
format :D[DOUBLEPOST=1387644511,1387644461][/DOUBLEPOST]benim masaüstüm vardı 3 yıl önce, fanına kalem sokuyordum en sonunda makas soktum sonra sıçradı makas kaşımı yardı dkiş attılar sakın deneme :D

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
format :D[DOUBLEPOST=1387644511,1387644461][/DOUBLEPOST]benim masaüstüm vardı 3 yıl önce, fanına kalem sokuyordum en sonunda makas soktum sonra sıçradı makas kaşımı yardı dkiş attılar sakın deneme :D
Yurtdışında elalemin çocukları garajda fan yapar , bilgisayar yapar , program yapar .
Türkiye'de bizimkiler ancak fana kalem, makas sokar. Ne alemsiniz^_^