Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

savasarabacii

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gülmekten sandalyem kırıldı . Bacağımı kırdım . Hastaneye gittik. Babam ameliyat parasını ödemedi. Amcamın helikopteri ile endworld'e gidiyoz mutlumusun ? @JaglJugerSBra

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amerika Gayri safi milli hasıla: 15,68 trilyon USD (2012)
Türkiye : 1,346 trilyon SAGP doları (2012)
Türkiyede nufusun 5'te 1'i yoksulluk sınırının altında.
şu an dünyada 1.2 milyar insan günde 2.5 lirayla yaşıyor.Ayda 75 lira yani.
Minecraft'ı telefondan almak 90 TL.

Bu oyun yapımcıları milyarlarca kazanıyor.Bizim oyunu ücretsiz oynamamızında onlara bir zararımı var? Biz para veremiyoruz diye şirketlerimi batacak? Sanki Crack'lısı olmasa para verebilecektik.
Onlar bir oyunu yapıyorlar tamam ama, iyi orjinal oyunların fiyatı 200 TL'yi bile buluyor.Sizin için söylemesi kolay, Siz ödemiyorsunuz parayı.

K

Klood07

Ziyaretçi
Amerika Gayri safi milli hasıla: 15,68 trilyon USD (2012)
Türkiye : 1,346 trilyon SAGP doları (2012)
Türkiyede nufusun 5'te 1'i yoksulluk sınırının altında.
şu an dünyada 1.2 milyar insan günde 2.5 lirayla yaşıyor.Ayda 75 lira yani.
Minecraft'ı telefondan almak 90 TL.

Bu oyun yapımcıları milyarlarca kazanıyor.Bizim oyunu ücretsiz oynamamızında onlara bir zararımı var? Biz para veremiyoruz diye şirketlerimi batacak? Sanki Crack'lısı olmasa para verebilecektik.
Onlar bir oyunu yapıyorlar tamam ama, iyi orjinal oyunların fiyatı 200 TL'yi bile buluyor.Sizin için söylemesi kolay, Siz ödemiyorsunuz parayı.

Adam haklı beyler dağılın .s .s

Binkedtride

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer bu sistem hayata geçirilirse, Adil kullanım kotasını da kaldırsınlar o zaman. Sadece steam,origin ve desuradan oyun indiriyorum, akk adı altında 3 mbps'ye düşürülüyor netim. Ben satın aldığım oyunu rahat rahat indiremeyecek miyim ya?

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
takmışsınız steam steam onun yerine cd alın oyunlarda eyer yoksa steamdan indirin Not. minecraft için geçerli değildir[DOUBLEPOST=1388777885,1388777847][/DOUBLEPOST]yani demek istediğim beş dakikada kurarsınız oyunları indirip

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
takmışsınız steam steam onun yerine cd alın oyunlarda eyer yoksa steamdan indirin Not. minecraft için geçerli değildir[DOUBLEPOST=1388777885,1388777847][/DOUBLEPOST]yani demek istediğim beş dakikada kurarsınız oyunları indirip
Steam'de oyunun asla silinmiyor ama cd/dvd'de kayboldumu bitti, 200tl çöpe.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni çıkmış oyun bile 132 tl abartma o kadar steamda oyun silinmiyosa oyun bozuk çıkarsa iade işlemi olmaz cd de olur ama cdyi kaybedecek kadar da akılsız insan varsa yinede bilgisayara kaydeder