doncarlone
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
minecraft hesabımın premium olduğunu nerden anlıyabilirim premium server varmıdır yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
aynen ben yarın değil ondan sonraki gün alcam üstelik büssürü müthiş premium swler kapanmaya başladı premium sw arama benceEğer satın almadıysan Premiumun yoktur. Premium 20€ [55-60TL]ye satın alınır.
Eğer satın almadıysan Premiumun yoktur. Premium 20€ [55-60TL]ye satın alınır.
Şimdiden hayırlı olsun. Bende yarın veya önümüzdeki hafta içinde almayı planlıyorum.[DOUBLEPOST=1387660423,1387660392][/DOUBLEPOST]aynen ben yarın değil ondan sonraki gün alcam üstelik büssürü müthiş premium swler kapanmaya başladı premium sw arama bence
Satın aldım fakat nerde test edebilirim hesap premiumdur falan yazmıyor ?
Sanada şimdiden hayırlı olsun.[DOUBLEPOST=1387660564][/DOUBLEPOST]Şimdiden hayırlı olsun. Bende yarın veya önümüzdeki hafta içinde almayı planlıyorum.[DOUBLEPOST=1387660423,1387660392][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.indirdiğin minecraft'tanmı giriyosun oyuna?
minecraft.net e gir ordan download yazısı koyunun altında ona tıkla minecraft.exe ye tıkla incek inince giriş yap biraz bekle silip tekrar yükle olmayabilir sonra tekrar giriş yap eğer play demo yazıyosa olmamıştır play yazıyosa olmuşturSatın aldım fakat nerde test edebilirim hesap premiumdur falan yazmıyor ?
play yazıyor çok teşekkür ederimSanada şimdiden hayırlı olsun.[DOUBLEPOST=1387660564][/DOUBLEPOST]
minecraft.net e gir ordan download yazısı koyunun altında ona tıkla minecraft.exe ye tıkla incek inince giriş yap biraz bekle silip tekrar yükle olmayabilir sonra tekrar giriş yap eğer play demo yazıyosa olmamıştır play yazıyosa olmuştur