Charles Günlükleri!!

Beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 18 69.2%
  • Hayır

Kullanılan: 8 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    26

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
----------------------------------------------1.BÖLÜM----------------------------------------

Sabah olmuştu,Charles yatağından uyandı ve dışarı baktı.Birde ne görsün!!Değişik değişik canavarlar !!
Herhalde bu gazetelerde yayınlanan moblardı,öyle tahmin etmişti ve doğru tahminde bulundu.
Hemen aşağıya indi ve önüne zombi çıktı ve saldırmayacağını düşündü ama üstüne gelince Charles korktu ve direkt kılıcını alıp kafasını bedeninden ayırdı.Hemen evine koştu,Charles'in çocukluktan öğrendiği marangozluk şimdi işine yarayacaktı.
Birkaç saat sonra şehri moblar işgal etmişti,Charles hemen baltasını,kazmasını,küreğini ve kılıcını alarak dışarıya çıktı arkasında zombiler,iskeletler kovalıyordu,hemen koştu ve birden şehir dışında kendini buldu,şehir dışında yol alırken yeşillik bir alan gördü.Hemen yeşillik alandaki ağaçları kesip odunları sırt çantasına koydu.
Öğlen vakti olmuştu,Charles artık şehirden tamamen uzaklaşmıştı ve yolda giderken bir adet güzel bir ev buldu.Hemen içeriye girdi ve birden bir kadın gördü,kılıcını Charles'e doğrultmuş ve kimsin diye sordu:
-Sen kimsin ?
Charles:
-Özür dilerim ama dışarısı tamamen kaos altında,haberleri biliyor...

Kadın:
-Evet biliyorum,çok korkuyorum üstelik.
Charles:
-Lütfen ben bu evde kalayım,size zarar vermem,sizi korurum.
Kadın:
-Pekala,teşekkür ederim.

Charles ve Kadın mutlu olmuşlardı,kendini koruyacak adam,evde yaşayacak bir ev bulmuşlardı ikiside...

Sezon Finaline Girmiş "Steve Hayatta" Konumuzu Okumayı Unutmayın !!
Not=Burdaki Charles Günlükleri Steve Hayatta hikayesindeki Charles karakteri Steve ile karşılaşmadan önceki hayatını anlatıyordur...

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
okurken gülerek okudum da :p
güzel yazmışsın bir daha yaz(ma)