ŞifreliOP | Artık şifresiz birisini op yapamayacaksınız! | "IRFN" kodlamasıyla. | (1.7.2, 1.6.x)

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Piyasada olan OP Password plugininin mantığını beğenmediğimden, olması gerektiğini düşündüğüm tarzda bir plugin yazdım.
OP Password, server güvenliği için yazılmış bir plugindir. Aynı şekilde benim yazdığım SifreliOP plugini de öyle. Aralarındaki fark şudur. OP Password'da, oluşturulan şifreyi, server yöneticisinin op yaptığı kişiye sorar. Bunda bana mantıksız gelen şey ise şudur; Ben server yöneticisi isem, zaten istediğim kişiyi op yaparım, bir de ona özelden şifreyi atmanın bir anlamı yoktur.

SifreliOP plugininde ise, mevcut oplardan şifreyi bilmeyenler başkasını op yapamazlar.
SifreliOP plugininin kullanımı şu şekildedir.
/op <nick> <şifre> izinleri ise op.al ve op.ver dir.

Alıntıdır " @IRFN "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Pluginin 1.1 versiyonunu yazdım bugün.
Versiyon 1.0

* Pluginin ilk versiyonu.
* Plugini kurduktan sonraki ilk şifre: IRFN
* /op <nick> <şifre> komutu ile Op yapılabilir.
* /deop <nick> <şifre> komutu ile DeOp yapılabilir.

Versiyon 1.1
Bu yeni versiyon ile artık;
* Konsoldan şifresiz op ve deop yapabilirsiniz. /op <nick> | /deop <nick>
* Şifreyi değiştirmek için konsoldan: /opsifre <eski şifre> <yeni şifre> <yeni şifre tekrar> komutunu kullanabilirsiniz.
* Şifreyi bilip de OP olmayan kişilerin komutu kullanabilmesi için "op.al" ve "op.ver" yetkilerine sahip olması gerekir.

Kaynak kodları:
https://forum.gamer.com.tr/konu/%C5%9Eifreliop-plugini-kaynak-kodlar%C4%B1.151819
Derlenmiş hali:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.