K
Klood07
Ziyaretçi
Sağolasın bi daha acıkmam heralde
bende dolu var :
Sağolasın bi daha acıkmam heralde
Yeni olan bi seed %40 bulunacak öyle diyorsun sen şu an yüksek bir rakam bu yeteri kadar%40 Öznel olasılık Saymasına Gerek Yok Tahminlerle Tecrübelerle Yapılayn Bir Tahmin Bu
İstatistikler senin şanslarına göre belirlenmiyor malesefben denemiştim 7 dünya açtım 4 ünde yakında buldum
Oyuna yeni eklenen mesa biyomu.Uzuuun zamandır minecraft oynamadigimdan dolayı pek anlamadım seed i. Demek istedigim şu: Nere bura ?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyisi ben updatelere bir bakayım. Black Mesa geldi aklımaOyuna yeni eklenen mesa biyomu.
mesa biyomu adını herkes bilmez diye direk kil yazdım zaten resimler var mesa biyomu olduğu hemen anlaşılıyorki zaten anlamışsınPaylaşım için teşekkürler fakat buranın adı mesa biyomu vede ben konu açılınca hakaret yiyom başkaları açınca like alıyo![]()
ölüm seedi ne ya?Lan Ölüm Seedi Sandım Geldim Baktım mesa'ymış![]()
Kill seedölüm seedi ne ya?
Hmm.İngilizcen olmadığı için olabilir üzülme bir gün sende öğreneceksinkil seed demek mesa oluyo işte sorunun ne
ingilizceyle ne alaka? buna göre senin söylediğin death = clay oluyo küçük bebelerle uğraşacak vaktim yok lütfen daha çok yorum yazmayınHmm.İngilizcen olmadığı için olabilir üzülme bir gün sende öğreneceksin![]()
Kill Ne Bi çeviriden Baksana.ingilizceyle ne alaka? buna göre senin söylediğin death = clay oluyo küçük bebelerle uğraşacak vaktim yok lütfen daha çok yorum yazmayın
clayKill Ne Bi çeviriden Baksana.