Kendinizi Öldürün

K

Klood07

Ziyaretçi
headcrab kafama yapıştı ve the end

alttakine pasta veriyorum

K

Klood07

Ziyaretçi
Çekilişten minecraft gift code kazandım. Sevinçten odamda koşarken kaydım. Duvara çarptım. [10 kere] 2 saat sonra iç kanamadan gebermiştim.

Alttakine hulk veriyorum .s

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Çekilişten minecraft gift code kazandım. Sevinçten odamda koşarken kaydım. Duvara çarptım. [10 kere] 2 saat sonra iç kanamadan gebermiştim.

Alttakine hulk veriyorum .s
hulk beni ayağının altında ezdi ölmedim sonra binaya çarptı hulk. Bina üstüme düştü o da yetmedi 5 bina birden çöktü dayanamadı hulkta üstüme bindi öldüm.

Alttakina uçak veriyorum.

K

Klood07

Ziyaretçi
sokakta gezerken dev creeper patladı. Uçak üstüme düştü.
Alttakine eyfel kulesini veriyorum .s

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
sokakta gezerken dev creeper patladı. Uçak üstüme düştü.
Alttakine eyfel kulesini veriyorum .s
eyfel kulesi pizza kulesi gibi kayıkmış şansıma önünden geçerken üstüme düştü (öldüm) ve parçaları bütün dünyaya yayıldı.

Alttakine hava veriyorum :D

K

Klood07

Ziyaretçi
havva adındaki kızın ismini hava diye söyledim. Bana vurdu 200 katlı binanın tepesinde buldum kendimi. Asansör bozukmuş. merdivenlerden inerken kaydım ve 200 kat yuvarlandım. Hala ölmedim. Havva bi daha vurdu işte o zaman öldüm.

Alttakine aytaşı veriyorum

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
havva adındaki kızın ismini hava diye söyledim. Bana vurdu 200 katlı binanın tepesinde buldum kendimi. Asansör bozukmuş. merdivenlerden inerken kaydım ve 200 kat yuvarlandım. Hala ölmedim. Havva bi daha vurdu işte o zaman öldüm.

Alttakine aytaşı veriyorum
gökyüzünü mikroskopla (:D) incelerken göktaşı mikroskopa çarptı ve patladı bende öldüm.

Alttakine teleskop veriyorum.

K

Klood07

Ziyaretçi
Teleskopa bakarken teleskop gözümden başlayarak tüm vücuduma girdi ve Kan patlamasıyla son!
Alttakine 1.000.000 € değerinde steam oyun çeki veriyorum

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Teleskopa bakarken teleskop gözümden başlayarak tüm vücuduma girdi ve Kan patlamasıyla son!
Alttakine 1.000.000 € değerinde steam oyun çeki veriyorum
1.000.000 € yi TL olarak çektim hesaptan. 1.000.000 € yu görenler evimi bastılar ve parayı alıp kaçtılar (silahları vardı onları vuracağıma kendimi vurdum.)

Alttakine 1 ıssız ada , 1 biftek , 1 yastık , 1 yatak veriyorum (ağaç yok.)

Son düzenleme:

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her yerin gülücüklerle boğuldu delirdim gülmekten jokere dönüştüm,daha fazla gülmekten hasta oldum,çok gülmekten patladım fail.Alttakine tekerlek veriyorum.

MasterX

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekerlige roket baglayip kendi kafamin ustunden geçti öldüm. (saçma oldu biraz ama hayal gücü :p)

Alttakine defter veriyorum

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
deftere kalemle yazarken kalemin ucu kırıldı. kalemin ucu duvara çarptı sonra dolaptan sekerek gözüme girdi öldüm.: D

Alttakine su veriyorum.

MasterX

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okyanusu seyrederken suyu yere biraktim ve akmaya basladi. Arkami donup yuruyim derken suya basarak kaydim ve okyanusa düstüm. Kopek baliklari oldurdu

Sana dolap veriyorum