Kendinizi Öldürün

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Dolabın İçinde Creeper Patladı Annem Geldi Gerisi mühim Değil...
Alttakine Yağlı Lokum Veriyorum

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yağlı Lokum yerken çok tatlı geldi daha fazla yemeye başladım şeker komasından öldüm.Alttakine bal veriyorum.:D

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arı kovanından bal alırken bir ayıya yakalandım ve öldüm. Alttakine metan hidrat veriyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Arı kovanından bal alırken bir ayıya yakalandım ve öldüm. Alttakine metan hidrat veriyorum.
Metan Hidrat'ın ne olduğunu bilmiyorum düşünürken ölüyorum Alttakine Belediyenin Dağıttığı Yeni Yıl Takvimlerinden veriyorum

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mepaş'ın verdiği takvimle aynı poşete koydum bi an alev aldı söndüremediler bende arada kaynadım.
Alttakine gordon freeman'in levyesini veriyorum.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Zerre parçasını internette araştırırken illegal siteye yakalandım ve CIA evimi bastı. Alttakine Praseodim veriyorum.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
İnternette praseodimi arastirirken onun 82 notrondan olustugunu gorunce kahrimdan oldum.
Alttakine prezervatif veriyorum.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kondomun İçine Mentos Koydum Kolaya Attım Annem Görünce...
Alttakine AK-47 Veriyorum (Yaratıcı Bi Ölüm Olsun)

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ak 47 ateş ederken önüme zırhlı tank çıktı attığım mermiler bana geri geldi beynime saplandı öldüm.Alttakine desert eagle veriyorum.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Desert Eagle'a Bakarken Güneş Geri Geldi Ve Gözüm Eridi Ve Beynim Aktı
Alttakine Pamuk Veriyorum (yaratıcı Bir ölüm bekliyorum)

Crayz46

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft Oynarken Mause Bozuldu Yere Çaldım Elim Kanadı Annemden Pamuk İstedim Verdi PaMUGUN sON Kullanma Tarihi Geçmişti Zehirlendim Ama Olmedim Neyse Ayagıma Pamugu Tuta Tuta Giderken Bir Adam Cam Takıyordu Elini Kesti Kan Kaybından Olecekti UStumde Dondan Baska Bisey Yoktu Bende Adama Elimdeki Pamugu Verdim Adamın Kan Grubu 0- miS Benimki B'+ Mis adam Zehirlendi Ve Dengesini KAYBETTİ Uzerime Dustu Birlikte Kanalizasyona Dustuk Neyse Kurtuldum ......:D Eve Giderken Ayagım Tasa Takıldı Olmedim ..Sonraki Gün Arkadaslarla Top Oynadık Kafam Yarıldı OLMEDİM Nese Eve Giderken Reklam Panasu
Üzerime Dustu Oldum :D

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Minecraft Oynarken Mause Bozuldu Yere Çaldım Elim Kanadı Annemden Pamuk İstedim Verdi PaMUGUN sON Kullanma Tarihi Geçmişti Zehirlendim Ama Olmedim Neyse Ayagıma Pamugu Tuta Tuta Giderken Bir Adam Cam Takıyordu Elini Kesti Kan Kaybından Olecekti UStumde Dondan Baska Bisey Yoktu Bende Adama Elimdeki Pamugu Verdim Adamın Kan Grubu 0- miS Benimki B'+ Mis adam Zehirlendi Ve Dengesini KAYBETTİ Uzerime Dustu Birlikte Kanalizasyona Dustuk Neyse Kurtuldum ......:D Eve Giderken Ayagım Tasa Takıldı Olmedim ..Sonraki Gün Arkadaslarla Top Oynadık Kafam Yarıldı OLMEDİM Nese Eve Giderken Reklam Panasu
Üzerime Dustu Oldum :D

Eşya Verseydin İyiydi...
Alttakine kalemtraş Veriyorum

MikuMC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalemtras yuttum boguldum alttakibe harddisk veriyorum

-telden yazıyorum hatalar için özür dilerim

Helter

Pattes
En iyi cevaplar