Manga34TR
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hayırlı olsun banın açılmışarkadaşlar reklamlara bakarsanız altta transformice nin reklamı var![]()
hayırlı olsun banın açılmışarkadaşlar reklamlara bakarsanız altta transformice nin reklamı var![]()
Ttnete sovmek istiyorsan konumun linkini atıyorum. Konu internetimin durumunu iceriyor.Başlangıçta konudan TTNeT'e sövecen zannettim ama değişik çıktı.
Bütün bu küfür saydırmacalar terbiyesizlikle ilgili yani internet üzerinden bir şey yapmanız imkansız...(Ailesi bile düzeltemiyor)
Ancak belli kişileri toplarsın öyle olur..
Yabancılarda bu terbiye belli bir kısımda var yani tamamem terbiyeli oldukları söylenemez.(Oyunda oluyorda dizi,film mesela)
Bir de Transformice Minecraft gibi değildir biraz sosyalleşme biraz zekayı çalıştırma ve birazda klavya becerisidir.Yani çok hor görmeyin ama her günde oynanacak delisi olunacak bir oyun değil arasıra oynayın benim gibi.
bu bana mıydıEğer sizde interneti kötü kullanıyor, sunucularda sövüp saydırıyorsanız, kusura bakmayın ama
Anneniz ve babanız sizi eğitememiş.
Kişi belirterek söylemedim herkes içinbu bana mıydı![]()
aynen ttnet e muhtacız ama ttnet ise: :lav:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Başka söze gerek var mı ? JAPONYAYA DİKKAT !
Sadece TTNet değil diğer internet sağlayıcılarının da fiyatı hemen hemen aynı.Japonyada 61 Mb/s inernet 1 dolar bile değilaynen ttnet e muhtacız ama ttnet ise: :lav:
e adamlar (küfür) türkiyedeki fiyatı yazmamışlar yaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Başka söze gerek var mı ? JAPONYAYA DİKKAT !
Yazmaya gerek var mı rengine ve alttaki fiyat çizelgesine baksanae adamlar (küfür) türkiyedeki fiyatı yazmamışlar ya
japon kızları çook tatlı yhaJaponya'dan internet getirsem aynı para durum o
Bu yüzden Japonları seviyorum ya![]()