Ah Şu Factions Server'leri..! Tekrar'ı Bir Bırakamadınız.(Eleştiri Yazısı)

Yazıyı Okuduktan Sonra Factions Oynamaya Devam Edecek Misiniz!?

• Kullanılan toplam oy
    40

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu dağıtmasanıza?
biz diyoruz ankara siz diyorsunuz ..... kara.
adam kimseye faction oynamayın demiyor.sadece bir eleştiri yazısı.
bu arada yaşın kaç diyen arkadaş,aklın başta değil yaşta olduğunu sanıyorsan,her yaşın değerli olduğunu bilmiyorsan, yazık sana.

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet ama her faction sıkıcı olmaz benim serverim var asa ve bosslar olan reklam yapmıyorum faction serverler bölümünden bulabilirsiniz

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bana asil koyan, 50 TL'ye vip alip minecraft premium almaya param yok diyenler.

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Factions serverları bi sebepten dolayı seviyorum genellikle adminler hayattan soğumuş oluyorlar bi chat'i yokluyorum biri varmı diye sonrası malum açarım x.r.a.y'imi evimin altı solucan deliğine dönene kadar kazarım başıma çok geldiği için kimseyi öldürmem ama fazla trollük yaparım tnt'li kumlar, örsler, kapı zilleri filan adam oturduğu yerden saydırıyor bana admine şikayet ediyor adminde girmeseydin kardeşim diye trip yapıyor ve
ilovecookiesxd has left the game.
Yeterince iyi bi sebep değilmi ?

Morwinyon1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onlar Factions'un atalari onlara laf yok. Eskiden Factionlar +12'ydi o iki server disinda. birkac istisna haric hicbir Factions serverini basarili bulmuyorum.

LG Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Onlardan sonra role playe geçtim zaten fakat orizon tekrar acılınca tekrar başladım bunun dışında dediklerin çoğu doğru özellikle şu lapis olanlari ve lapis oynayan kişiler nasil bir mantık ile hareket ediyor anlamıyorum ne zevk aliyorlar.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Konuyu açan arkadaş, Sen = Ben :D o değilde lapis, senin dediğin gibi b****n serverlere vs Bot atmayı düşünüyorum (Elimdeki bot: GravyBot 1.6.4 :D) Açtığım gruba gelen kişi sayısı ve istenen server iplerini alabilirsem... :D (İSTEYENE Ö.M den GravyBot Atabilirm)

Morwinyon1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 Yıl faction'a ara verdim lapistir pro 15 tir sharp 20 dir saçma sapan şeyler olmuş.