Pixelmon Server'a Yardımcı Olacak İnsan Aranır :D

Oxoxza

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Pixelmon Server Kuracağım Fakat Pokemon'a Pek İlgim Yok.VİP Satışları ya da oyun içi Marketlerde(Oyun Parasıyla Olan) Ne Satmam Gerekir?Ne Gibi Mekanlar Yapmalıyım?Ve Daha Birçok Soru...

Kısacası Yardım Etmek İçin:

1)Pokemonu A'dan Z'ye Kadar Bilmelisiniz
2)Dünyayı Oluştururken Bana Yardım Edebilir misiniz?
3)Bu İş Ne Kadar Çok İstiyorsunuz.

Server Geçici Bir Süre Hamachi'li Olacaktır Elime Para Geçer Geçmez VPS Yapmayı Düşünüyorum...

Bir İki Kişi Alacağım Server'de Destek Ekibi Olarak Görev yapacaklar...

İyi Forumlar...

Niesto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
vps acarsan üye vs çekebilirim . türkiyede 1tane vps server var pixelmon oda sıktı iyibi

Oxoxza

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim açacağım server Hem Biraz RPG Hem de Biraz Faction Olacak.Ayrıca Ben Daha Serveri Açmadan Adam Çekmek İstemiyorum Server olarak düşünmeyin de Bana Bir Pixelmon Rehberi Yapabilir misiniz Veya Varsa Linkini Yollayabilir misiniz?

Oxoxza

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server VDS Olunca VİP Satışları Olacak(Yine Servere Kaydı) O zaman Hangi İtemleri Vereyim veya Oyunun Marketinde Hangi İtem daha pahalı Hangisi Ucuz Olsun?

Bide Kendim Oynarken Hangi Yaratık Hangi Ball İle Alınıyor,Seviyeye Göre mi yoksa cinsine göre mi?

Şimdiden Teşekkürler...

Niesto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyunda fazla kazma vs kulanmiyorsun pokemonlar oldugu icin maden ev yaparken kulanirsin.

Pokemon Evrimleri için kulanilan eşyalar var , pokeballlar , ışıktozu , elma poke can doldurma makinesi vb onun gibi makineler var onlar koyulabilir markete , elma ile ışık tozu şeker yapiminda kullaniliyor oda pokemon kac lv olsada 1 lv veriyor ondan biraz pahalı olabilir. pokeballardan master ball cok pahalı olmali cünkü pokemonlari tek atmada yakalayabiliyor. diğerleri normal olabilir..

yaratik depil. pokemon var oyunda .. oynadigim serverlerde hic iskelet vs görmedim cünkü pokemonlari kesnce onlardan düsen itemler düsüyor..
pokemonlar lvi ne kadar yüksekse o kadar canı atagı oluyor. pokemon yakalarken lv önemli depil diye biliyorum . cinse göre poke ball kulanabilirsin daha hizli yakalarsin. bildiklerimi yaziyorum 1 hafta oldu baslayali ondan acemiyim. dive ball su pokemonlari , ultra ball %50 yakalama oraani var. friend ball oyunda evve diye pokemon var onun icin kulaniyorlar 200 mutluluk veriyor direk ama ne işe yariyor bilmiyorum galiba daha güclü oluyormus evrim alinca. love ball bi pokemonun dişi yada erkeginin biri sende ve esini yakalarken %50 yakalama sagliyordu bildigim kadariyla. dusk ball geceleri %50 pokemon yakalamaya yarıyor. bildiklerim bu kadar ama bildigi edinirim .

Hamachi serverine fazla kimse gelmez vps tercih ediyorlar.

suan türkiye de 1 tane server var oda admini okulu yüzünden bakmiyor . oynayan cok kisi var o server sarmadigi icin birakiyor ve server ariyorlar benim gibi.

Ne Zaman Vps Açacaksın ?

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Bi Ara Açmıştım Doluluk Güzeldi. Ama VIP Satışı Olmadıgından Kapatmak Zorunda Kaldım.

Oxoxza

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
VPS Olması En Fazla 1 Ay Sürer Diye Düşünüyorum,En Erken Ay Sonunda.

Son düzenleme: