Minecraft Ram Yükseltme

Player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Meraba arkadaşlar mc oynarken kasma sorunu yaşıyorsanız hemen alttaki videoda ayrıntılı bir şekilde anlattım iyi seyirler.
Video bana aittir :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta Ram yükseltmek, aşırı gereksiz. Minecraft zaten en fazla 1 GB ram kullanır oda modlu oynarsan. 512 MB Minecraft için yeterli hatta fazla, daha fazla ram verirseniz bu sefer bilgisayarınız doncak ve bilgisayarınız donunca Minecraft da donacak. Kısaca fazla ramda dondurur az ramda. Zaten Minecraft ekran kartına bakar Rama değil.

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Görüyorum ki sistemin 64bit. Yani 64bit Java kurup denetim masasındaki java ayarlarını
Kod:
Denetim Masası --> Java --> Java Sekmesi --> View --> Runtime Parameters
"-Xincgc -Xmx2048M" yapabilirsin. Sonrada Minecraft'ı ayarlarsın
Kod:
Minecraft Launcher --> Profil --> Edit Profile --> JVM Arguments Etkin --> JVM Arguments üzerine "-Xmx2GB"

Player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftta Ram yükseltmek, aşırı gereksiz. Minecraft zaten en fazla 1 GB ram kullanır oda modlu oynarsan. 512 MB Minecraft için yeterli hatta fazla, daha fazla ram verirseniz bu sefer bilgisayarınız doncak ve bilgisayarınız donunca Minecraft da donacak. Kısaca fazla ramda dondurur az ramda. Zaten Minecraft ekran kartına bakar Rama değil.
Arkadaşım zaten ne kadar ekran kartı gerekliyse ram de o kadar gerekli :)

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Görüyorum ki sistemin 64bit. Yani 64bit Java kurup denetim masasındaki java ayarlarını
Kod:
"-Xincgc -Xmx2048M" yapabilirsin. Sonrada Minecraft'ı ayarlarsın
Kod:
Minecraft Launcher --> Profil --> Edit Profile --> JVM Arguments Etkin --> JVM Arguments üzerine "-Xmx2GB"
moderatörüm 2gb ramim var 1,5 gb yapcam ama sorun çıkıyor napmam lazım ?

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
moderatörüm 2gb ramim var 1,5 gb yapcam ama sorun çıkıyor napmam lazım ?

Aşağıdaki yöntemi uygula.

Kod:
"-Xincgc -Xmx1536M" yapabilirsin. Sonrada Minecraft'ı ayarlarsın
Kod:
Minecraft Launcher --> Profil --> Edit Profile --> JVM Arguments Etkin --> JVM Arguments üzerine "-Xmx1536M"

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2gb ramım var ama windows 7 ultimate 64 bit
cracklidir o zaman çnkü 4 gb ramden az varsa 32 bit olarak veriyorlar bilgisayarı

@quarizmat Hayır öyle bir sınırlama yok. 32bit'in RAM sınırı 4GB, 64bit'in RAM sınırı uygulama modifiyesi hariç 8GB ama uygulama modifiyesi dahil 32GB RAM mümkündür. Bu sınırların altında bir RAM olabilir. Yeter ki işlemcin 64bit desteklesin. (64bit'lik 2009'un başında gelen 4GB'lık RAM'li PC bana 32bit Vista ile gelmişti. Şu an o PC'de Ubuntu 13.10 64bit kullanıyorum.)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
@quarizmat Hayır öyle bir sınırlama yok. 32bit'in RAM sınırı 4GB, 64bit'in RAM sınırı uygulama modifiyesi hariç 8GB ama uygulama modifiyesi dahil 32GB RAM mümkündür. Bu sınırların altında bir RAM olabilir. Yeter ki işlemcin 64bit desteklesin. (64bit'lik 2009'un başında gelen 4GB'lık RAM'li PC bana 32bit Vista ile gelmişti. Şu an o PC'de Ubuntu 13.10 64bit kullanıyorum.)
Çoğu yerde 3 ve altında ramin varsa 32 bit işletim sistemli veriliyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi