- En iyi cevaplar
- 0
Bence çim biçme makinasiyla çekmiştir ama benzinli olanlardanBence elektrikli süpürge ile![]()
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence çim biçme makinasiyla çekmiştir ama benzinli olanlardanBence elektrikli süpürge ile![]()
LPGli olandanBence çim biçme makinasiyla çekmiştir ama benzinli olanlardan
ezberleme değil bakmadan yapıcam artık ya bıktımhala bu tuzağın videosunu çeken varmı artık ezberledim
videoları çekiyorum ben zazen 10 olunca yüklemeye başlıycam senin gibi en azından "baksana beleş daymınd, koş koş koş.... hayıııııır" demiyorum ben videolarda çocuklar gibi.Tamam lan bir daha video çekmiyorum. Sizde çekinde görelim.[DOUBLEPOST=1388148196,1388148107][/DOUBLEPOST]Abi siz malmısınız orada 720 p HD var internetiniz boktansa banane beğenmiyorsanız izlemeyin.
Bizi bir daha bu acıya katlanmak zorunda bieakmadigin icin saolTamam lan bir daha video çekmiyorum. Sizde çekinde görelim.[DOUBLEPOST=1388148196,1388148107][/DOUBLEPOST]Abi siz malmısınız orada 720 p HD var internetiniz boktansa banane beğenmiyorsanız izlemeyin.
Bizi bir daha bu acıya katlanmak zorunda bieakmadigin icin saol
Ona mı takildinbaşlangıçta creative lavda yanınca hayır diyon ne alaka eşyanda yok![]()
takılamazmıyız yaOna mı takildin