kardeş tartışmaya girincede eleştriyi kaldıramıyor diyorlar ne yapayım söyle de yapayım[DOUBLEPOST=1388137259,1388137136][/DOUBLEPOST]Hadi o değilde her eleştiri geldiğinde 3 kelimeyi okuyup tmm dikkate alcam thkx yazıp kestirip tartışmaya girmemeye çalışanlar neyi amaçlıyorEleştiri yapanın kalbini kırmayı mı? Eleştiriler laf sokmak için değil tavsiye vermek için kullanılır(Kullanılmalıdır).
Ne diyosun sen kardeşim ne ne adileşme dur al bakkardeş internetten bulduğun mapı kakalamışsın.Sadece biraz değiştirmişsin o kadar.Bize de kendi yapımım diyosun.Kimi kandırıyosun ?
kardeş internetten bulduğun mapı kakalamışsın.Sadece biraz değiştirmişsin o kadar.Bize de kendi yapımım diyosun.Kimi kandırıyosun ?
adam ol biraz kardeşşşşşş insanlığı billll aklını kullannnnnnnn
ben bunun neresini değiştireyimm ???????????????????????????[DOUBLEPOST=1388137633][/DOUBLEPOST]Haydi Elveda Forumm İşim Gücüm Var Medyacı Adamız Çoluk Çocuklamı Uğraşayım ben Ya Bir Ton Forum Varkardeş tartışmaya girincede eleştriyi kaldıramıyor diyorlar ne yapayım söyle de yapayım[DOUBLEPOST=1388137259,1388137136][/DOUBLEPOST]
Ne diyosun sen kardeşim ne ne adileşme dur al bakdediğin mapın linki bu konuşma kardeşim milletide kuşkuya düşürme insan ol biraz emeğe saygı be yeter ya 1 gün uğraştık biz bu mapa be konuşuyorsun ordan ne saçma bi yer olmuş bu forum be raporda edin atılayımda kurtulayım ya bu nedir ya almışsınız çoluk çocuğu buraya bir şey anlamadan saçma sapan yazıyorlar yeter be banlayın artık ya bıktım be[DOUBLEPOST=1388137418][/DOUBLEPOST]
adam ol biraz kardeşşşşşş insanlığı billll aklını kullannnnnnnn