Creativede Arena Yaptık Chest Açma Kodu Lazım...

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arena yaptığımız arsada chesti açmak için napabiliriz lütfen çabuk yardım lazım

Herhalde Essentials plugininden diye biliyorum yardımınız lazım.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@TelluxMatic Ya creative serverlarda arenalar varya 2 arsa birleştirdik arena yaptık ama oyuncular chesti açamıyor.
Herhalde yetkileri yok yetkilere ne ekleyeceğim onu bilmiyorum veya /rg filan kodunu istiyorum

/rg flag arena chest-access allow diyorum ALLOWed diyo ama oyuncular yine açamıyor[DOUBLEPOST=1388260295,1388260095][/DOUBLEPOST]@SuperEgeN7 Modum sen bilirsin yav .s Lütfen bi yardım Sadece chestleri açıp pvp yapıcaklar pvpyi ayarladımda chesti yapamadım[DOUBLEPOST=1388260405][/DOUBLEPOST]@bat34 Sen bil abi bare yav :/

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TelluxMatic Ya creative serverlarda arenalar varya 2 arsa birleştirdik arena yaptık ama oyuncular chesti açamıyor.
Herhalde yetkileri yok yetkilere ne ekleyeceğim onu bilmiyorum veya /rg filan kodunu istiyorum

/rg flag arena chest-access allow diyorum ALLOWed diyo ama oyuncular yine açamıyor[DOUBLEPOST=1388260295,1388260095][/DOUBLEPOST]@SuperEgeN7 Modum sen bilirsin yav .s Lütfen bi yardım Sadece chestleri açıp pvp yapıcaklar pvpyi ayarladımda chesti yapamadım[DOUBLEPOST=1388260405][/DOUBLEPOST]@bat34 Sen bil abi bare yav :/

Biraz enteresan geldi, Hunger Games tarzından bir şeyler mi yapmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca başka bir wg olabilir, kontrol eder misin?

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@SuperEgeN7 Youtube Channelimiz var onun için arena yaptık premium kapışması yapıcaz her cheste iron set bide diamond sword var ama oyuncular cheste tıklayınca açamıyor Ownerlar açabiliyo[DOUBLEPOST=1388260608,1388260576][/DOUBLEPOST]İstiyorsan sana serverin ipsini atayım özelden bir bak