Forumda yetkiler bozuk mu ?

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben TelluxMatic(Hüseyin).Ben foruma Ekim ayından beri kayıtlıyım.Ama diğer üyeler ve yeni üyelere baktım.Adam yeni bir hesap açmış 1 mesajı var 0 beğeni
Obsidyen Madencisi vs. oluyor.Ve benim mesajım +100 ve +30 beğenim var.Adamın 50 mesajı var beğenisi kaçtı bilmiyorum(10-15).
Benden daha yüksek rütbeliler.Forumu bu aralar foruma fazla giremedim.Yeni bir sistem vs.mi çıktı ?
[DOUBLEPOST=1388223712,1388223656][/DOUBLEPOST]@craft_man @aradabir007 @DotNet @Bkunkcu

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Senden daha önce kayıt olduysa onların ödülleri de geliyor. Bir ara aksaklık olmuştu da ödüller konusunda herşeyi düzelttiler.
Senin tüm ödüller normal görünüyor.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evette bunlar hiçmi artmaz?Yani adam 1 mesajla obsidyen madencisi oluyor. @craft_man ilgilenirmisin Tolga abi.
Beğeni sayın 50 olunca bir ödül daha gelir. O meşhur 1 mesaj ile obsidyen madencisi olan arkadaşın profili at da onu da kontrol edelim.
Tek mesaj ile obsidyen madencisi olan adam dediğim gibi senden daha önce kayıt olmuştur doğum günü hediyesi gelmiştir falan filan ödüller otomatik olarak dağıtılıyor manuel değil.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğeni sayın 50 olunca bir ödül daha gelir. O meşhur 1 mesaj ile obsidyen madencisi olan arkadaşın profili at da onu da kontrol edelim.
Tek mesaj ile obsidyen madencisi olan adam dediğim gibi senden daha önce kayıt olmuştur doğum günü hediyesi gelmiştir falan filan ödüller otomatik olarak dağıtılıyor manuel değil.
O sorun düzeltilmiş.Fakat bu puanım artmıyor.Mesaj,beğeni vs.ye göre puan artıyor diye biliyorum.Benim 1 hafta falan oldu aynı ?

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 2 mesajla elmas madencisi görmüştüm :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O sorun düzeltilmiş.Fakat bu puanım artmıyor.Mesaj,beğeni vs.ye göre puan artıyor diye biliyorum.Benim 1 hafta falan oldu aynı ?
Belirli mesaj, belirli beğenide artıyor. Atıyorum 50 mesajda belli bir miktarda puan gelir 50beğenide de aynı şekilde olur belirli kriterleri tamamlamadığın sürece ödül gelmez. Yazdığın her mesaj ve beğeniye oranla gelse sence benim rütbem portal uzamanı mı olurdu ?
Neler yaptığında ne kadar ödül alacağını görmek için lütfen şurayı incele.
https://forum.gamer.com.tr/yardim/oduller

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belirli mesaj, belirli beğenide artıyor. Atıyorum 50 mesajda belli bir miktarda puan gelir 50beğenide de aynı şekilde olur belirli kriterleri tamamlamadığın sürece ödül gelmez. Yazdığın her mesaj ve beğeniye oranla gelse sence benim rütbem portal uzamanı mı olurdu ?
Neler yaptığında ne kadar ödül alacağını görmek için lütfen şurayı incele.
https://forum.gamer.com.tr/yardim/oduller
Teşekkürler.

Oyuncu1999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
biliyorum ödül puanına göre veriliyor ama sen benden 80 puan fazlasın elmas madencisi olmuşsun benim o zaman altın madencisi olmam lazım :D