Patronun Laneti

Siz, Haritamın isminden yola çıkarak ne düşünüyorsunuz?

• Bence; güzel bir harita olacak

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Patronun Laneti
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haritamın Resimleri
Oyunun Başlangıç Odası

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyunun Başlangıç Bölümü

Oyunun Başlangıç Bölümü
ÖNEMLİ NOT: Bazı arkadaşlar; "Köye neden hac koydun, sen kâfir misin" , "Böyle yapmasaydın daha güzel olurdu" gibi yanlış düşüncelerle, köye hac koymamı doğru bulmadılar. Tabii ki bizde hacın meraklısı değiliz. ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM.
Yani hacı koymamın sebebi şu:
Senaryo gereğince; John ve Steve hristiyan bir köyde yaşıyor, ve bu sebebten de köyde hac simgesi olması gerekir.
Yoksa banane hacdan. ^_^
Maceradan Görüntüler

Maceradan Görüntüler

Maceradan Görüntüler

Maceradan Görüntüler

Huzur Köyü' nden Görüntüler

Maceradan Görüntüler

Maceradan Görüntüler

Maceradan Görüntüler

Maceradan Görüntüler

Zafer Köyü' nden Görüntüler

Zafer Köyü' nden Görüntüler

Haritamın Özellikleri
  1. Minecraft Sürümü 1.7.2 ve Üstü
  2. Haritamın yapımında (Bizzat) ben çalıştım
  3. Haritam tamamen "Macera(Adventure) ve Akıl" katagorisindedir.
  4. Oyun esnasında birçok şifre ile karşılaşacaksınız, tabii bu şifreler; haritamı bitirmenizi sağlayacaktır
  5. Tamamen Türkçe kelimelerle dizayn ettim
  6. Yapımına yaklaşık 3.5 hafta uğraştım (Ve Sonunda Yapımını Bitirdim)
  7. şu an da kesin olarak: %100' ü bitmiş durumda
Çok Oyunculu (Multiplayer) ile ilgili Bilgiler
Haritamı multiplayer olarak oynamak isteyen arkadaşlarımızın dikkatine:
  1. Haritamın multiplayer oyuncu kapasitesi EN FAZLA 5 kişiliktir. Çünkü, oyun akışını EN FAZLA 5 kişinin oynayabileceği şekilde dizayn ettim.
  2. Oyuna başladığınız zaman --SERVER(sunucu) KURUCUSU DAHİL DEĞİL-- diğer oyuncular "Başlangıç Odası" içinde doğmazsa server kurucusunun yanına şifre kullanarak ışınlanabilirler.
  3. Oyun esnasında birbirinizden ayrı olarak hareket etmeyin. ((BURADA ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM; yol ayrımlarında ve benzeri yerlerde, biriniz sağa, biriniz sola gitmesin. Her zaman birlikte hareket edin)) Yoksa oyunun akışı bozulur ve bazı sistemler düzgün çalışmayabilir.
  4. Multiplayer ile oynanabilme özelliği test edilmemiştir. Bu nedenle bazı hatalar olabilir. Hataları, yorum olarak bildirirseniz sevinirim.. ki ben bu hataları düzeltebileyim.
Karakterler
Steve: Ana Karakter
John: Steve' in arkadaşı
Wither: Köyün Baş Belası
Köylüler: Yan Karakterler

Senaryo
İki yakın arkadaş olan John ve Steve küçük bir köyde yaşarmış. Bir gün Wither adlı kötü bir yaratık, bu küçük köye lanetini bırakmış. Geceleri köye Zombi' ler, Creeper' lar ve bunlar kadar korkunç yaratıklar geliyormuş. Köylüler artık bundan bıkmış ve Wither' e savaş açmışlar. Ama bu savaşı kazanamamışlar, Çünkü köyün en güçlü bireyi olan Steve' a uyku büyüsü yapmış ve daha sonra bütün köylüleri bir zindana hapsetmiş. Steve bu uykudan uyandıktan sonra köylüleri ve en yakın arkadaşını kurtarmaya çalışır.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Haritamda Yapmanız/Yapabileceğiniz ve Yapmamanız Gereken Hususlar
Yapmanız/Yapabileceğiniz Gerekenler
  1. Örnek veriyorum; "Bir tane kapı var, bu kapıyı açabilecek bir tane de anahtar var. Fakat siz bu anahtarı ölümünüz nedeni ile kaybettiniz. Böyle olduğu zaman; "Yaratıcılık" moduna geçip, kaybettiğiniz anahtarı alıp, tekrar "Macera" moduna geçip, oyuna devam edebilirsiniz.
  2. Macera moduna geçmek için: "/gamemode 2" yazmanız gerekmektedir.
  3. Yaratıcılık moduna geçmek için: "/gamemode 1" yazmanız gerekmektedir.
  4. Oyun esnasında birçok şifre ile karşılaşacaksınız, bu şifreler haritayı bitirmenizi sağlayacaktır. Bu şifreleri unutmamak için "Resimlerini Çekebilirsiniz"
  5. Oyunu bitiren arkadaşlarımız; resimlerini çekebilir ve konuya yükleyebilirler
Kesinlikle Yapmamanız Gerekenler
  1. Ben bu haritayı yaparken "BİR EMEK VERDİM" ve bu sebepten de sırf sizin eğlenmeniz için "VAKİT HARCADIM". Yani sizden istediğim tek bir şey var: Haritamı hiçbir şekilde kendi konunuza veya sitenize ekleyerek "Bu Benim Haritam" başlığı altında reklam yapmayın. Konunuzun yanına "Tasarlayan: Berjanto Yapı" diye not düşün. Aksi taktirde yapabileceğim tek bir şey var. O da "Hakkımı Helal Etmemek Olacaktır". Bu mesajı bir emir komutu gibi okumayın, Yalnızca RİCA EDİYORUM.
  2. Yukarıda bahsettiklerimden sadece; "Siteye Üye Olan" arkadaşlarımız sorumlu değildir. "Misafir Olarak Gelmiş" olanlarda sorumludur.
--------------------------------------------------------------------------------
Haritamı İndirmek İçin

Kendi Upload' ımdır, bu yüzden virüs filan olamaz. Ama yine de siz bir taratın...
Version: 1.0
Dosya Boyutu: 2.32 MB
Link Kaldırılmıştır
Version: 2.0
Dosya Boyutu: 2.33 MB

__Link Yenilenmiştir__
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Version 2.0 ve Yenilikleri:
  1. Harita içinde birçok hatayı düzelttim.
  2. Eksik olan itemleri tekrar gözden geçirip, eksikleri giderdim. :barut::altın::ekask::cam::fırın::sgül::kgül:
  3. Fazla olan itemleri tekrar gözden geçirip, fazlalıkları sildim. :epantolon::apantolon:dpantolon::tçapa::demir::jambon:

B€RJANTO YAPI iyi günler diler..........

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer mapı yapmadan konu açacaksan
dediklerimi iyice anlamalısın!

Map bitmeden konu açmak istiyorsan sadece map güzel mi değil mi diye sormak için açmalısın
mesela bir map yapıyorsun ama beğenilmez diye düşünüyorsun ve mapı yaparken en az 2 resim ve epey detaylı bilgi olmak şartıyla konunu açabilirsin

Bu açtığın konu boş konu
resim yok video yok sadece renkli yazı
lütfen ya dediğim şekilde yapın ya da map bitince açın
en az yapım aşamasındayken 2 resim koymassanız arşive göndereceğim

MikuMC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resim koyarsan sevinirim map 20 dkdan uzun surerse arkadaslarla oynariz

-telden yazıyorum hatalar için özür dilerim

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haritan daha bitmediyse konu açmaktaki amacın ne?
konuyu önceden açarak ön hazırlık yapıyorum. bittiği zaman tekrar konuyu düzenlicez heralde. bilgiçlik taslama :([DOUBLEPOST=1387829242,1387828837][/DOUBLEPOST]
Eğer mapı yapmadan konu açacaksan
dediklerimi iyice anlamalısın!

Map bitmeden konu açmak istiyorsan sadece map güzel mi değil mi diye sormak için açmalısın
mesela bir map yapıyorsun ama beğenilmez diye düşünüyorsun ve mapı yaparken en az 2 resim ve epey detaylı bilgi olmak şartıyla konunu açabilirsin

Bu açtığın konu boş konu
resim yok video yok sadece renkli yazı
lütfen ya dediğim şekilde yapın ya da map bitince açın
en az yapım aşamasındayken 2 resim koymassanız arşive göndereceğim
biraz SABIRLA beklerseniz resimleri ve videoyu Upload edecğim zaten
Not2: harita bitmemişken nasıl olurda resim eklim konuya. yapım aşamasında ki resimlerimi yüklücem...
not3: zaten Macera Haritası diye de belirttim...
not4: TEK BAŞIMA yapıyorum ve sınavlar,ödevler derken pc yi hergün açamıyom.. (Yoksa bende istemem mi güzel bir konu açmak)[DOUBLEPOST=1387829348][/DOUBLEPOST]
Resim koyarsan sevinirim map 20 dkdan uzun surerse arkadaslarla oynariz

-telden yazıyorum hatalar için özür dilerim
Ben mapı bitirdikten sonra birde kaç dakikada oynandığını test edip konuya eklicem. Şimdilik bilmiyom. heralde 15-20 dk sürer

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu önceden açarak ön hazırlık yapıyorum. bittiği zaman tekrar konuyu düzenlicez heralde. bilgiçlik taslama :([DOUBLEPOST=1387829242,1387828837][/DOUBLEPOST]
biraz SABIRLA beklerseniz resimleri ve videoyu Upload edecğim zaten
Not2: harita bitmemişken nasıl olurda resim eklim konuya. yapım aşamasında ki resimlerimi yüklücem...
not3: zaten Macera Haritası diye de belirttim...
not4: TEK BAŞIMA yapıyorum ve sınavlar,ödevler derken pc yi hergün açamıyom.. (Yoksa bende istemem mi güzel bir konu açmak)
Not Sabırla beklerseniz diye bir şey olmamalıdır
Not2: ben sana zaten yapım aşamasındaki resimleri yükle dedim !!
Not3: ben epey detaylı olmasını söyledim
Not4:yorumsuz

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Not Sabırla beklerseniz diye bir şey olmamalıdır
Not2: ben sana zaten yapım aşamasındaki resimleri yükle dedim !!
Not3: ben epey detaylı olmasını söyledim
Not4:yorumsuz
GTA 5 in çıkması için hepimiz sabretmedik mi. Ol deyince olmuyor heralde.... şu an elimde 3 adet resim var ama upload etmedim.

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak ben sana diyorumki bu konu boş konu

Map çıkmadan konu açmak istiyorsan eleştiri amaçlı açmalısın.!
Tmm şu an resim yüklüyom. map bitincede video eklerim...[DOUBLEPOST=1387830671,1387830538][/DOUBLEPOST]
Bak ben sana diyorumki bu konu boş konu

Map çıkmadan konu açmak istiyorsan eleştiri amaçlı açmalısın.!
Aslında sana bir şey demiyom haklısın.. Ama "Haritan daha bitmediyse konu açmaktaki amacın ne?" bu yorumdan sonra moralim bozuldu. Kusura bakma