Saatlerdir uğraştığım citizens plugininde builder yok yardım edin bana !!

kanemenkenemen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sırf bu konuda yardım almak için üyelik aldım saatlerdir tonlarca hatanın çözümünü bularak bukkit server kurmayı başardım sırf citizens pluginini yeni öğrendiğim ve build özelliğine hasta olduğum için

neyse sadede geliyorum

açtık her şey güzel npc ekleme koduyla npc ekliyoruz ama oyunda build diye bir rol yok

ne npc yaratıkrken builder olarak yaratıyor ne de /build komutlarını kabul ediyor geçerli komut değil komutları görmek için /help yazın diyor

lütfen yardımcı olun gerçekten çok istediğim bir plugindi şimdiden teşekkürler

kanemenkenemen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
olum citizens2 yi indir

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kardeşim 2 zaten internetten araştırdım citizens 2 diye. Bir jar dosyası geldi plugins klasörüne attım serverı başlatmak için açılan cmd de citizens aktif falan dedi create komutuyla npc spawn edebildim ama trait veremiyorm builder sentry falan yok plugins klasörüne schmaticsleri atmak için builds diye klasör yok hiçbirisi yok

eğer ben yanlış dosyayı indirdiysem bana doğrusunu verin en azından konuyu destek bölümüne taşımızsın kuş uçmaz kervan geçmez bir yer en azından konuyu açtığım yerde birileri görüyordu kimsenin bakmadığı yere taşımışsınız
[DOUBLEPOST=1388348565,1388333050][/DOUBLEPOST]3 gün oldu bir allahın kulu da çıkıp yardım etmiyor ya ne diyim...