Viplere nasıl otomatik para ve level verilir?

Jedadia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar .Ben serverimde vip kitleri falan ayarladim fakat mesela iron vipe nasıl otomatik para ve level veriliyo bi yardim edin.?

RukesS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Usta zaten plugin paketlerinde o mevcuttur sen eger ayarlari ile oynadiysan gitmis olabilir Eger kendin yapiyorsanda sana tavsiyem indir bi plugin paketi baka baka yap ama itemlerinin özelliklerini degistir

Jedadia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben plugin paketlerimi kendim düzenliyorum.Dedigim gibi kitler vs.hersey hazir bir durumda tek sorunum mesela manuadd nick goldvip yapinca o adama otomatik level ve para vermek.Yoksa herkesle teker teker manuel para vermek zor olur

Jedadia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O zaman parayla leveli el ile vericez.[DOUBLEPOST=1388405783,1388404232][/DOUBLEPOST]Beyler bi çözümü olan yokmu ? Güncel

MasterX

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java biliyorsan soyle bir plugin yapabilirsin.

/vipyap isim

Oto Perm ekler kendi kodlucagin plugindeki perm ayari
Para verme XP verme

Eğer Plugin kodlamayi biliyorsan bunu yapmak cok kolay

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben plugin paketlerimi kendim düzenliyorum.Dedigim gibi kitler vs.hersey hazir bir durumda tek sorunum mesela manuadd nick goldvip yapinca o adama otomatik level ve para vermek.Yoksa herkesle teker teker manuel para vermek zor olur
Zaten para ve vip pluginleri ayrı. Çok istiyosan kendin yapacaksın yada coin sistemi yapacaksın coin'i item olarak vereceksin (altın parçası)