Aslında birçok çalışmam var da elimde bir tek bunlar kalmış ben de böyle bir araya getirmek istedim. Oyuna başlayalı tam bir sene oldu. İlk çalışmam oyunda daha yeni iken. Diğer hepsi ise bu yaz yapıldı.
1. En Eskisi [Bir köyü büyüterek yapmıştım sanırım] [Yaklaşık 1 sene oldu galiba oyuna yeni başlamıştım]
2. Bu da tamamen kırıktaştan yaptığım kale. [Bu 2013 yaz aylarında]
3. Bunlar ise aslında birlikte fakat ayrı dünyalarda birleştirecektim fakat üşendim. [Bunlar da 2013 yaz aylarında]
4. Bunu sanırım hiç kimse ile paylaşmadım pek de beğenmedim. [Bunlar da 2013 yaz aylarında]
5 ve 6. Asıl ilham bu yaptıklarımdan sonra geldi tabi ben de yapa yapa kendimi hem geliştiriyor hem de mimari fikirlerimi çoğaltıyordum.
5.
6.
LÜTFEN ÖNCEKİLERE GÜLMEYİN (Bunu derken 2. ye baka baka gülüyorum)
@saicon @Æmmit @EmreDSTN @owen_1 @G4mesFT @BR4YJ4D3M3NC3 @Tario76 @#Furki.TR @Warrior01 @enesarda @Galatasaray|EnesCglr @loloprofol @umut_ @Stanist @Neadiatre @Chypie06 [Adını yazana kadar] @WhoIsLance [Adını değiştirmiş ya
] @al1mert Herkesi etiketleyemedim bir konu vardı ordan baktım isimlere 
1. En Eskisi [Bir köyü büyüterek yapmıştım sanırım] [Yaklaşık 1 sene oldu galiba oyuna yeni başlamıştım]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
2. Bu da tamamen kırıktaştan yaptığım kale. [Bu 2013 yaz aylarında]
Giriş yap veya üye ol.
3. Bunlar ise aslında birlikte fakat ayrı dünyalarda birleştirecektim fakat üşendim. [Bunlar da 2013 yaz aylarında]
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
4. Bunu sanırım hiç kimse ile paylaşmadım pek de beğenmedim. [Bunlar da 2013 yaz aylarında]
Giriş yap veya üye ol.
5 ve 6. Asıl ilham bu yaptıklarımdan sonra geldi tabi ben de yapa yapa kendimi hem geliştiriyor hem de mimari fikirlerimi çoğaltıyordum.
5.
Giriş yap veya üye ol.
6.
Giriş yap veya üye ol.
LÜTFEN ÖNCEKİLERE GÜLMEYİN (Bunu derken 2. ye baka baka gülüyorum)
@saicon @Æmmit @EmreDSTN @owen_1 @G4mesFT @BR4YJ4D3M3NC3 @Tario76 @#Furki.TR @Warrior01 @enesarda @Galatasaray|EnesCglr @loloprofol @umut_ @Stanist @Neadiatre @Chypie06 [Adını yazana kadar] @WhoIsLance [Adını değiştirmiş ya