Çekiliş │Yılbaşına Özel Terraria Çekilişi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi kazanan arkadaşa ödülü bugün verilmeyecektir, öbür hafta herhangi bir gün içerisinde kullanıcıya oyun aktarılacaktır.[DOUBLEPOST=1388578458,1388505611][/DOUBLEPOST]KAZANAN @Legendlord ! kendisi 3 gün içersinde bana dönebilirse hediye onun olacaktır!

Harikayigit

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey... Neden Bölüm Moderatörü ? :D ( şaka tabii ki ) Tebrik Ederim Zaten sana çıkmasa bizede çıkmazdı :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayakkabı Kutusu Eskide Kaldı, Adam Tutuklandı :D[DOUBLEPOST=1388676451,1388676367][/DOUBLEPOST]
"abe vallaha evimde ayakkabu kutusu yok lao, gel bah istersen." Tarzı şeyler demememizi beklemiyorsun herhalde :D ,ben de şaştım moderatörün kazanmasına, tepkiler klasik ^^
Satın Aldım Dün Zaten Terrariayı İyiki Kazanmamışım :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yargı Türkiye'deyse sen merak etme yakında çıkar. Şu an temel hazırlanıyor (Emniyet müdürlüğünde ''temizleme'', yargıda ''temizleme'', HSYK,...) Neyse biz oyunumuza bakalım fazla konuşursak ne olacağını biliyoruz Türkiye'de.
İyi forumlar.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayakkabı kutusu ...
İnceyi beğendim =))

iPhone 'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aracılığı ile gönderildi
Sen
Yargı Türkiye'deyse sen merak etme yakında çıkar. Şu an temel hazırlanıyor (Emniyet müdürlüğünde ''temizleme'', yargıda ''temizleme'', HSYK,...) Neyse biz oyunumuza bakalım fazla konuşursak ne olacağını biliyoruz Türkiye'de.
İyi forumlar.
dünyada 1.000 lik arabaya 2000 tl vergi ödeye bi biz varız sanırım

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ayakkabıkutuları nasıl doluyor sanıyorsun :-D . Neyse bence susalım. Forumda siyaset yasak olabilir.

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çekiliş sonlanmış olup @Legendlord a hediyesi sorunsuz bir biçimde ulaştırılmıştır.

Çekilişlerim bitmedi, kim ister Minecraft Gift Code?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...