Minecraft Laptop'um da Kasıyor. Çözüm önerebilir misiniz ?

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi minecraft laptopum da kasıyor fakat masaüstü bilgisayarım da kasmıyor.

Laptop'umun Özellikleri
i7 4. Nesil işlemci - 2.20 GHz ( Turbo Boost ile 3.20 GHz )
8 Çekirdek
6 Megabyte Cache Bellek
8 GB Ram
2 GB Nvidia GT740 Ekran kartı
---------------------------------------------------------
Masaüstü Bilgisayarımın Özellikleri
i5 3. Nesil - 3.20 GHz
4 Çekirdek
3 Megabyte Cache Bellek
4 GB Ram
2 GB Nvidia GT630 Ekran kartı

Sizce sorun ne. Şimdiden teşekkürler.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayarına virüs girmiş olabilir.Benim leptop senin leptop'a çok yakın.Ekran kartı benimki 640 seninki 740.Ama ben zorlasam 400 fps alabiliyorum.En yüksek kalitede de 300 fps alabiliyorum.

Birde fanlarını temizle.O da sorun yapabilir sanırsam.

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bilgisayarına virüs girmiş olabilir.Benim leptop senin leptop'a çok yakın.Ekran kartı benimki 640 seninki 740.Ama ben zorlasam 400 fps alabiliyorum.En yüksek kalitede de 300 fps alabiliyorum.

Birde fanlarını temizle.O da sorun yapabilir sanırsam.
Bilgisayarım da virüs olması imkansız gibi bir şey :) Bence. Kaspersky İnternet Security 2013 ücretli sürümünü kullanıyorum. Bizzat satın aldım.

Fanları temizlemeyi deneyeyim. Başka önerebileceğin çözüm var mı ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Optifinr yükle bide pc boost yükle bunlar bayağı iş görüyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence bu tür bir bilgisayarda donanımdan kaynalanan bir hatadan dolayı yavaşlıyor olamaz. Muhtemelen yazılım olarak bir eksiklik vardır. Javanın 64 Bit ini de indirerek MineCraft'ınızı ayarlar bölümünden (Launcher) 64 bit java ile çalıştırın. Ayrıca güncellemelerinizi de tamamlayın. (Örnek: Ekran Kartı, Open GL, Java...)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Oyunlarda Intel'in ekran kartı ile mi calistiriyorsunz yoksa nvidia ile mi bu bayagi fark ettirir

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyunlarda Intel'in ekran kartı ile mi calistiriyorsunz yoksa nvidia ile mi bu bayagi fark ettirir

Evet doğru söylüyorsunuz; arkadaş Nvidia GT 740-630 kullandığını yazmış. Buna göre öneri verebilirisniz.