Shaders Mod Çözüldü

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün bir video izleyerek shaders modunu kurmayı başardım kuramayan arkadaşlara da yardım olmak için bu konuyu açtım...
Adım1)Öncelikle minecraft launcherinizden 1.6.2Forge kurun.
Adım2)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Adım3).minecraft'ınızın içine shaderspack adlı bir klasör açın.
Adım4)Açtığıız dosyaya shaders packlari atın.

Adım5)Minecraftınızı açın ESC(Escape) tuşuna basın.Shadersi göreceksiniz basın ve seçin.
Adım6)Oynayın ve beğenin :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
'' Gave up trying to download
for job 'Version & Libraries'
Job 'Version & Libraries' finished with 2 failure(s)! ''
Böyle Bir hata Alıyorum Oyun Açılırken ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forge kurulumunda bir sorun olduğunu belirtmek dışında yapabileceğim bir yorum yok.Forge'u tekrar kurmayı deneyin ya da bir üst veyahutta bir alt sürümünü deneyin.Bunlardan bir çözüm bulamazsanız tekrar bana dönün olabildiğince yardım ederim.(kullandığınız forge sürümünü söylerseniz daha da yardımcı olabilirim.sorun teknik olarak indirilecek dosyayı bulamamasından kaynaklanıyor, özel olarak bir library pack oluşturabilirim.

umut_

En iyi cevaplar
0
Forge kurulumunda bir sorun olduğunu belirtmek dışında yapabileceğim bir yorum yok.Forge'u tekrar kurmayı deneyin ya da bir üst veyahutta bir alt sürümünü deneyin.Bunlardan bir çözüm bulamazsanız tekrar bana dönün olabildiğince yardım ederim.(kullandığınız forge sürümünü söylerseniz daha da yardımcı olabilirim.sorun teknik olarak indirilecek dosyayı bulamamasından kaynaklanıyor, özel olarak bir library pack oluşturabilirim.
Neyse Gerek Yok Shadersizde Oynarız :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Belirttiğim gibi "Team Extreme" gibi crack bir minecraft launcher.
Onu Kullanıyorum Ve Auto Olarak Yükledim Forceyi Açılırken Aynı Hata Belki Yanlış Yüklemişimdir Diye Skydazdan Yükledim Gene Olmadı Sorun Modda Değil Her Modday Aynı Sorun Hatta SAdece Force Varken Bilr Aynı Sorun .S

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Onu Kullanıyorum Ve Auto Olarak Yükledim Forceyi Açılırken Aynı Hata Belki Yanlış Yüklemişimdir Diye Skydazdan Yükledim Gene Olmadı Sorun Modda Değil Her Modday Aynı Sorun Hatta SAdece Force Varken Bilr Aynı Sorun .S
Teamextream artık çalışmıyor. Bende de sed gelmiyordu googleyin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi