lütfen 1.6.4 yardım mod istiyorum pls

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar lütfen yardım ben 1.6.4 e şu modları istiyorum çok az

Timber

Toomany

X ray

Reis minimap

damage

bide hani elinde torch meşale oldumu etraf aydınlanıyor ya o mod bide

Forge

bide Hudini mod hani zırhların fln nezamna kırılacağını gösteriyor ya o mod lütfen arkadaşlar çok lazım lütfen

bide 1.7.2 veya 1.7.4 te de bu modlardan varsa onlarıda .minecraft olarak bana verebilirmisiniz
BAKIN BEN OYUNU KURAMIYORUM BU YÜZDEN LÜTFEN .minecraft OLARAK VERİRMSİNİZ

Son düzenleme:

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş bilgine Sadece 1.7.2 Forge Too many ve X ray çıktı henüz

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ozaman 1.6.4 te bu modları bana .minecraft olarak yollayabilirmisiniz lütfe arkadaşlar ihtiyacım var lütfen

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar lütfen yardım eermisiniz 1.6.4 e bu modlar lazım bide damage modunuda bulup atabilrseniz sevinirim lütfen bu modlara ihtiyacım var lütfen[DOUBLEPOST=1388922998,1388919079][/DOUBLEPOST]arkadaşlar lütfen gerçekten çok ihtiyacım var lütfen diyorum ya[DOUBLEPOST=1389101653][/DOUBLEPOST]arkadaşlar lütfen bi yardım bi el atın yapabilsem kendim yapacam ama malesef başaramıyorum yardım pls

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
arkadaşlar lütfen yardım eermisiniz 1.6.4 e bu modlar lazım bide damage modunuda bulup atabilrseniz sevinirim lütfen bu modlara ihtiyacım var lütfen[DOUBLEPOST=1388922998,1388919079][/DOUBLEPOST]arkadaşlar lütfen gerçekten çok ihtiyacım var lütfen diyorum ya[DOUBLEPOST=1389101653][/DOUBLEPOST]arkadaşlar lütfen bi yardım bi el atın yapabilsem kendim yapacam ama malesef başaramıyorum yardım pls

şimdi sen ne modları istiyorsun ben sana vereyim.

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi sen ne modları istiyorsun ben sana vereyim.
ver dostum tşk Allah razı olsun sen yap .minecraft launcher cracklı dimi o şekilde at çünkü benim launcher diğer minecraftlarla uyuşmuyor[DOUBLEPOST=1389187206,1389187117][/DOUBLEPOST]Timber
Toomany
X ray
Reis minimap
damage

Forge
bide Hudini mod hani zırhların fln nezamna kırılacağını gösteriyor ya o mod lütfen arkadaşlar çok lazım lütfen[DOUBLEPOST=1389194039][/DOUBLEPOST]usta yaparsın demi nolur ihtiyacım var

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
ver dostum tşk Allah razı olsun sen yap .minecraft launcher cracklı dimi o şekilde at çünkü benim launcher diğer minecraftlarla uyuşmuyor[DOUBLEPOST=1389187206,1389187117][/DOUBLEPOST]Timber
Toomany
X ray
Reis minimap
damage
Forge

bide Hudini mod hani zırhların fln nezamna kırılacağını gösteriyor ya o mod lütfen arkadaşlar çok lazım lütfen[DOUBLEPOST=1389194039][/DOUBLEPOST]usta yaparsın demi nolur ihtiyacım var

o torch modunun adı neydi :D

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ozelden yaz bide bak mojang çıkii sonra oto kapanıyor senin cracklımı ?[DOUBLEPOST=1389208823,1389208269][/DOUBLEPOST]usta illa prem hesapmı olmalı skinli olması için bana bi mojangtan şifreli bi çar yap bide skin atılıyorsa skin at premsiz girermi acep ? ama adı toxena olacak ???[DOUBLEPOST=1389209197][/DOUBLEPOST]usta sen şunu full olarak at bana tüm dosyalarıyla olmuyor kafayı yicem benim programda bozuldu minecraftımda gitti cracklı şekilde full olarak at bana lütfen[DOUBLEPOST=1389526484][/DOUBLEPOST]arkadaşlar lütfen cracklı bir şekilde yapıp verirmisiniz ben yapabilsem yapardım ama yapamıyorum yardım pls lütfen arkadaşlar bu modlar çok önemli[DOUBLEPOST=1389724667][/DOUBLEPOST]arkadaşlar çok ihtiyacım var lütfen en kısa zamanda yardım edrseniz gerçekten ihtiacım olmasa önemli değilde ihtiyacım var yardım edin teamextreme mi ne öle bi launcherim va crackli lütfen başka bir crackli launcherle bana yollarmısınız full olarak yollayın lütfen arkadaşlar ihtiyacım var ltfen nolursunuz[DOUBLEPOST=1390048470][/DOUBLEPOST]ha di yardım pls lütfenn