Sonu Craft'la Biten Saçma Sapan Sunucu İsimleri

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craft klasik ondan dolayı :D
Klasik mlasik anlamam, hep aynı.
craft ı neden sevmiyosun ki ?
Craft kelimesi ile bir sorunum yok ki, açılan sunucularda sorunum var.Bana Craft kelimesiyle açılmış, türk serverlarının geleneği olan lapissiz, arsasız "BİR" tane sunucu yollayabilirmisin? İçerisinde Craft kelimesi olacak, ve tüm serverların konseptinden farklı olacak?

Yok değil mi? İşte bu yüzden Türk Serverlarının çoğunda oynamıyorum, konsept aynı hepsine. Para zorunlu,market olmazsa olmaz, arsasız yaşam mı olurmuş? İlla p4 set dizecem! mantığıyla hareket eden binlerce server var.

Bu yüzden eski serverları özlüyorum, videoyun'un serverını özlüyorum, Atom'un serverini özlüyorum, Craftoloji'yi özlüyorum!

Craftoloji'de "Craft" geçti değil mi? İstersen o serveri biraz araştır, "öyle server mi olur muş?" diyeceğinden eminim.

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak craft klasiktir içerik klişedir.Ezik bir serverin hatırası budur.Craft'dan bakma sen,Bölümünden bak,Konunun içeriğine bak.Faction diyorsa bakmana gerek yok ön yargili olabilirsin o konuda :D
Craft'ı adam gibi yapan insanlar var işte.Kapatıp giderler ama, sunucunun konseptinden bir parça veriyorum bak aşağıya.

Craftoloji'de en sevdiğimiz özelliklerden birisi hafızalarda yer edinmiş olan Para ve Meslek eklentilerinin bulunmamasıdır. Para birimimiz Emerald, geçim kaynağımız ise Ticarettir.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Onu bunu geçinde zamanında LGBT Craft diye hamachi server açılmıştı :olgun:
Bi ara bulursam yazarım bura.

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı sistemin biraz daha gelişmişi benim swde :D
Bozuk para/Külçe/Blok

Meslekte yoktur :D Artık klişelerden uzak durmak gerekiyor.
Sadece meslek falanla gözümde bitmiyor o iş, oyuncuları? yapıları? daha bir sürü etken koyabilirim sunucuna.Madem Meslek'te yokmuş, yarın ya da Pazar günü sana mesaj atacağım, gelip inceleyelim bakalım ^^

Prismactionis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler kusura bakmayın ama, sonu "Craft" kelimesi ile biten tüm sunuculara karşıyım.

Craft kelimesi ile biten o kadar çok sunucu var ki? CarCurtCraft, xxbilmemneCraft XXCraftTR nedir bunlar abi? Az iyi olun, farklı olun.Değişik tip sunucular açmaya çalışın.Nedir o lapis kazma para market vs.

PhoneixCraft, AzrailCraft gördüm, anlarım tamam kafadan uydurulup sonuna craft getirilmiş sunucular elbette. AGALARCRAFT NEDİR?

Dolayısı ile sonu Craft ile biten tüm sunuculara iyi olsun kötü olsun karşıyım, türkiyede sunucu olarak çok yanlış işler yapılmakta, önüne gelen 9 yaşındaki insan annesinden babasından aldığı parayla server kurmaya çalışıyor.Türkiyede Faction mantığı yanlış, faction dediğin şeyde kaleler olur, sen gelip Faction serverda arsa satarsan olmaz bu işler.

Kısacası Türkiye bakımından bu tip sunucular sevilebilir, fakat dediğim tarz sunucu seven insanlar aranızda elbette vardır.Olanlar gelsin bana bi danışsın ^^
Bu konuda çok haklısın dostum. Çocukların o kadar büyük hayalleri varki okul harçlıklarını biriktirip 200 kişilik server alıyorlar daha sonra oraya 2-3 tane rehbermiş yok 5 tane developermiş 3 tane süper modmuş 6 pluginermiş, jack123 plugin paketini kullanıyoruz sınırsız gb ramimiz var (en komik kısmı ram kısmı ya :D iyi kandırıyorlar çocukları) sınırsız kapasite sınırsız eğlence faction dövüşme serveri (:D.das.das) bedava arsa - wg - we - emlakçılık evcilik - saklambaç - ebelemece - bebek bakıcılığı - pvp - hammadde - lapis - jobslar (DA:D.). Bu nedir ya ne bu şimdi kim oynar burda ? En fazla 10 kişi oynar yalan mı ? İşte bu insanlar 6-14 Yaş grubudur Bunların aralarında oynayan büyüyüpte küçülen insanlar var tabi 18-20 yaşlarında. Hepsinin sonu craftla bitiyor bende bundan nefret ediyorum hep aynı şey böyle diyince sonu Online oluyor hep online diyince MC yapıyorlar hep aynısı !

Prismactionis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak adam geliyor sonuna Gaming koyuyor. Gaming'in anlamı tek bir oyun değildir. Birden fazla oyun oynayarak onun videolarını çekip paylaşmaktır. Youtube kanallarını düşün.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bu konuda çok haklısın dostum. Çocukların o kadar büyük hayalleri varki okul harçlıklarını biriktirip 200 kişilik server alıyorlar daha sonra oraya 2-3 tane rehbermiş yok 5 tane developermiş 3 tane süper modmuş 6 pluginermiş, jack123 plugin paketini kullanıyoruz sınırsız gb ramimiz var (en komik kısmı ram kısmı ya :D iyi kandırıyorlar çocukları) sınırsız kapasite sınırsız eğlence faction dövüşme serveri (:D.das.das) bedava arsa - wg - we - emlakçılık evcilik - saklambaç - ebelemece - bebek bakıcılığı - pvp - hammadde - lapis - jobslar (DA:D.). Bu nedir ya ne bu şimdi kim oynar burda ? En fazla 10 kişi oynar yalan mı ? İşte bu insanlar 6-14 Yaş grubudur Bunların aralarında oynayan büyüyüpte küçülen insanlar var tabi 18-20 yaşlarında. Hepsinin sonu craftla bitiyor bende bundan nefret ediyorum hep aynı şey böyle diyince sonu Online oluyor hep online diyince MC yapıyorlar hep aynısı !
En iyisi bir premium serverde oynuyacaksin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mineplex çok güzel bir server.

Artık eskisi gibi serverler olmuyor para birimi tl'ymiş dolarmış lapismiş falan bunlar bence kötü zaten bunları kullanmayarak kendin hayatta kalarak diğer oyuncular ile ticaret vb. yapmak en iyisi bence

market falan olmayacak arkadaş!! adamın teki x.r.a.y açar lapisleri toplar alır zırhı enchantı,basar serveri herkezi bir gıdımda öldürür.
Bana göre böyle serverler tam bir fake,warpmış,hammadde falan -_-

adam mağaradan madenden girmekten korkuyor arkadaş,sanal şeyden korkan gerçek dünyada bile korkar bence.
yani bence ev vb. yaparken görüyorum serverlerde yada server açtığımda söylüyorlar ki "abi hammadde var mı,admin versene,rehber versene şu bu falan,market,warp" olmazsa olmazı diyorlarlar,bunlar hazır şeye alışmışlar arkadaş :D

Son düzenleme:

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum bu senin bahsetiklerin hardcorede 2gün bile yaşayamazlar ilk gün daha gece olmadan geberirler :D
Evet,adamlar 1 gün bile kalamaz mesela önüne zombi çıktı hemen kaçıyorlar,ben ise nerde lan bu zombiler,iskeletler,endermanlar :D
Sırf bu yüzden bile nethere gidip orda yaşıyorum :D