PlotMe Hatası - Dünya Oluşuyor Fakat Arsalar Oluşmuyor.

Jaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
./mw create plotworld normal -g PlotMe Dünyayi oluşturdum. Dünyaya gittiğimde arsalar yok orman var ama tüm plotme komutlari çalişiyor. örn: plotme auto yazdim arsa aldiniz yazdi. plotme home yazdim arsaya gitti ama arsa falan yok her yer orman yani normal dünya. multiworld de sorun vardir diye plugini kaldirdim bukkit.yml den en sona şunu yazdim:
worlds:
plotworld:
generator: PlotMe
Ama gene olmadi ayni durum komutlar oluyo ama arsalar oluşmamis. Sorun ne olabilir. =?
Edit: GroupManager Kullanmiyorum (belki alakasi vardir diye)

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundan şu komutları yaz.
1-) /p reload
2-) /mv reload
3-)/mv remove plotworld

Sonra panele gir plotworld dosyasını sil tekrardan kur.(Servere reset atmayı unutma)

Jaxe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyundan şu komutları yaz.
1-) /p reload
2-) /mv reload
3-)/mv remove plotworld

Sonra panele gir plotworld dosyasını sil tekrardan kur.(Servere reset atmayı unutma)

Kardeşim gene olmadi. MW kullanmiyorum daha az lag olsun diye. (Creative SW) /p reload cektim sonra stop cektim plotworld sildim sonra yeniden başlattim olmadi.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim gene olmadi. MW kullanmiyorum daha az lag olsun diye. (Creative SW) /p reload cektim sonra stop cektim plotworld sildim sonra yeniden başlattim olmadi.
Ozaman şöyle yap.Plotme configine gir.Plotworld yazan yeri arsalar yap.Ve multiverse olmadan plotme olmaz.Yüklemelisin.