Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yeni çıkmış oyun bile 132 tl abartma o kadar steamda oyun silinmiyosa oyun bozuk çıkarsa iade işlemi olmaz cd de olur ama cdyi kaybedecek kadar da akılsız insan varsa yinede bilgisayara kaydeder
Steam'den oyunu satın aldınmı sonsuza kadar hesabında kalır istediğin zaman istediğin kadar yükleyebilirsin farketmez.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
vallaha bende olmaz diyordum ama şlmdi baktım :D
hiçbirşey gelmedi ve internet kafeden indirdim

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ttnet'i Hafife Almanızın Nedeni Bulunduğunuz Bölgede Ttnet Altyapısı Olmaması. Benim Bulnduğum Bölgede Ttnet Fibernet Altyapısı Var Ve Çok Hızlı.

DiaronX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede yasaklanmalı. "Paramız yok/babam para kazanamıyor." bence yalan. Parası olmayan bilgisayarı nasıl alacak? İnternetteki oyunlar kötü bir bilgisayarla oynanacak oyun değil, iyi bir PC gerekiyor. Sizdede bu PC varsa 30-40 liranızda vardır bence. (Yorumda tamamen öznel olan ve kesin olmayan yargılar kullandım, ona göre cevaplar veriniz.)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kanal 7 haber steve müslüman değil domuz eti yiyiyor diye taşlamıştı bir ara zaten...
hangi steve ?[DOUBLEPOST=1388866751,1388866536][/DOUBLEPOST]
Hayır olamaz napacam lan ben ? :D
Evimizi elimizden alacaklar galiba:
bizimkinide alı verecekler sırf crack indirdim diye bi program indirdik diye ev elden gidiyo :D ve benim adımda burak 2 ismim var biri burak biri yasin :D[DOUBLEPOST=1388866848][/DOUBLEPOST]
Çok zor ya , yapamazlar...
aynen çok zor yaparlarsa bi güzel tokatlayıp organlarını burunlarından çıkartırız

amaaaaaaaaa ya yaparlarsa ?[DOUBLEPOST=1388866947][/DOUBLEPOST]
vallaha bende olmaz diyordum ama şlmdi baktım :D
hiçbirşey gelmedi ve internet kafeden indirdim
plazma böööööööööööööööööööööööööööööööööörrrrrrr!!!!!!!!!!! ciddimisin!!!???[DOUBLEPOST=1388867076][/DOUBLEPOST]
Gülmekten sandalyem kırıldı . Bacağımı kırdım . Hastaneye gittik. Babam ameliyat parasını ödemedi. Amcamın helikopteri ile endworld'e gidiyoz mutlumusun ? @JaglJugerSBra
size orda ender büyüsü yapıp sizi enderman yaparlar

W

WitherMan

Ziyaretçi
Korsan oyuna hayır demek için.Bende çok üzüldüm şimdi napacağız diye internet kafeye gidip oyun setuplarını çalacağız o zaman :D
Balıkesir'de 6 tane oyuna yasaklama gelmiş bunlara gta da dahil sıra istanbula geliyormuş :([DOUBLEPOST=1388868263,1388868195][/DOUBLEPOST]
Korsan oyuna hayır demek için.Bende çok üzüldüm şimdi napacağız diye internet kafeye gidip oyun setuplarını çalacağız o zaman :D

BALIKESİR'DE DE 6 OYUN YASAKLANMIŞ
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
DE DAHİL İSTANBUL'A DA GELECEKMİŞ BU YASAK. :(