Minecraft 1.7.3 / 1.7.4 Güncelleme Yenilikleri

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang müslümanların olcaktı böyle olmazdı :)
Bence domuz eti yiyince sınırsız süreli 5. seviye zehir etkidi alırdık namaz kılma eklentisi gelirdi camiler spawn nokatalarında olurdu modern bir şehirde yaşardık canavarlar olmazdı nether aether ve end e sadece öldüğümüzde gidebişlirdik eğernormal dünyada ölseydik o dünyaya birdaha gidemezdik :D nasıl oldu

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence domuz eti yiyince sınırsız süreli 5. seviye zehir etkidi alırdık namaz kılma eklentisi gelirdi camiler spawn nokatalarında olurdu modern bir şehirde yaşardık canavarlar olmazdı nether aether ve end e sadece öldüğümüzde gidebişlirdik eğernormal dünyada ölseydik o dünyaya birdaha gidemezdik :D nasıl oldu
Haha sonra bismillah diyerek keserdik güzel olabilirdi :D

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Bence domuz eti yiyince Günah Point alırdık eğer Günah Point çoğalırsa nethere :)

Herobrine2345

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aynen[DOUBLEPOST=1390649988,1390649761][/DOUBLEPOST]herobrine diye bisey yok ve olsa kormazdık :lol:
:alay::alay::p:p:p:o:o:)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Valla 10 yaşında çoçuklar Transformiceden sonra bir şey bulamayıp Minecraft oynadığı için korkarlardı :(

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Survivalda nasıl savede banlasın saçmalık serverdir banlamıştır OP falandır.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrineyi gördüm :D ama kendimdi oyuna Herobrine yazarak girdim

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce MCGezeGeni'nden Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dövün beni!!

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce MCGezeGeni'nden Sonra MinecraftTürk'e Yollandı