Türkiyede PremiumServer

PxJasius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede büyük bir premiumserver açılsa tutma olasılığı nedir?User sıkıntısı yaşar mı?Kısacası Türkiyedeki premium oyuncu yüzdesi kaçtır?Bir genelleme yapmak istemem ama daha seviyeli bir sunucu olur gibime geliyor

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle user sıkıntısı yaşamaz , kullanıcı sıkıntısı yaşar. Sen Türkiye de yaşıyan bir türksün , türkçe konuş . eğer bunu geçersek ve türkiyedeki crack oranına bakarsak pre server açmak sadece para ve zaman kaybı olur .

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PxJasius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle user sıkıntısı yaşamaz , kullanıcı sıkıntısı yaşar. Sen Türkiye de yaşıyan bir türksün , türkçe konuş . eğer bunu geçersek ve türkiyedeki crack oranına bakarsak pre server açmak sadece para ve zaman kaybı olur .

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son zamanlarda pre alımı arttı gibime geliyor veya getracft vb sitelerden almak kolaylaştı

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncu sayısında problem yaşar ancak oyunculara arkadaşlarını davet etmeleri teşvik edilirse bu sorun ortadan kalkabilir. Oyuncu kitlesinin daha kaliteli olacağına eminim, oyunu o kadar önemsemeyip de satın alan yoktur sonuçta. Ben 2 kez premium server açtım biri güncel (türleri; private & vanilla)

PxJasius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncu sayısında problem yaşar ancak oyunculara arkadaşlarını davet etmeleri teşvik edilirse bu sorun ortadan kalkabilir. Oyuncu kitlesinin daha kaliteli olacağına eminim, oyunu o kadar önemsemeyip de satın alan yoktur sonuçta. Ben 2 kez premium server açtım biri güncel (türleri; private & vanilla)
hocam şu an skype taki 100 den fazla mc oynayan kişiye sordum yüzde 90 ında premium yok herhalde vazgeçecem kurmaktan

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam şu an skype taki 100 den fazla mc oynayan kişiye sordum yüzde 90 ında premium yok herhalde vazgeçecem kurmaktan
Çevrenle ilgilidir, ben sorsam yarısı premium çıkar. Oyuncu deteğine ihtiyacın varsa memnuniyetle yardımcı olurum. Ayrıca ben private serverlardan daha çok keyif alıyorum, denemediysen dene mutlaka. Ona göre public/private olacağına karar verirsin

PxJasius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Getcraft vermiyor bu arada premium falan.
biri öyle demiştide aynı biliyormuş galiba[DOUBLEPOST=1388846724,1388846600][/DOUBLEPOST]
Çevrenle ilgilidir, ben sorsam yarısı premium çıkar. Oyuncu deteğine ihtiyacın varsa memnuniyetle yardımcı olurum. Ayrıca ben private serverlardan daha çok keyif alıyorum, denemediysen dene mutlaka. Ona göre public/private olacağına karar verirsin
hocam 2 yıl ertelemeye karar verdim planımı şimdilik hemde tanınırlığımı arttırmak için faction server açmayı planlıyorum.serverin konsepti hakkında fikir alışverişinde bulunabilirmiyiz.mesela yabancı private serverlerde olupta türkiyede iyi olabilecek veya olmayacak şeyleri..