Steam'den oyunu satın aldınmı sonsuza kadar hesabında kalır istediğin zaman istediğin kadar yükleyebilirsin farketmez.yeni çıkmış oyun bile 132 tl abartma o kadar steamda oyun silinmiyosa oyun bozuk çıkarsa iade işlemi olmaz cd de olur ama cdyi kaybedecek kadar da akılsız insan varsa yinede bilgisayara kaydeder
Steam'de oyunun asla silinmiyor ama cd/dvd'de kayboldumu bitti, 200tl çöpe.
Çok zor ya , yapamazlar...
Hayır olamaz napacam lan ben ?
Evimizi elimizden alacaklar galiba:
![]()
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allah'ını seversen bunun bir troll olduğunu söyle
hangi steve ?[DOUBLEPOST=1388866751,1388866536][/DOUBLEPOST]Kanal 7 haber steve müslüman değil domuz eti yiyiyor diye taşlamıştı bir ara zaten...
bizimkinide alı verecekler sırf crack indirdim diye bi program indirdik diye ev elden gidiyoHayır olamaz napacam lan ben ?
Evimizi elimizden alacaklar galiba:
![]()
aynen çok zor yaparlarsa bi güzel tokatlayıp organlarını burunlarından çıkartırızÇok zor ya , yapamazlar...
plazma böööööööööööööööööööööööööööööööööörrrrrrr!!!!!!!!!!! ciddimisin!!!???[DOUBLEPOST=1388867076][/DOUBLEPOST]vallaha bende olmaz diyordum ama şlmdi baktım
hiçbirşey gelmedi ve internet kafeden indirdim
size orda ender büyüsü yapıp sizi enderman yaparlarGülmekten sandalyem kırıldı . Bacağımı kırdım . Hastaneye gittik. Babam ameliyat parasını ödemedi. Amcamın helikopteri ile endworld'e gidiyoz mutlumusun ? @JaglJugerSBra
Balıkesir'de 6 tane oyuna yasaklama gelmiş bunlara gta da dahil sıra istanbula geliyormuşKorsan oyuna hayır demek için.Bende çok üzüldüm şimdi napacağız diye internet kafeye gidip oyun setuplarını çalacağız o zaman![]()
Korsan oyuna hayır demek için.Bende çok üzüldüm şimdi napacağız diye internet kafeye gidip oyun setuplarını çalacağız o zaman![]()