The Run [5] - Akoleroski [En iyi 2.Mapim] [LET'S PLAY !]

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bilirsin dostum; The Run 6 için birkaç çalışmaya başyalacağım.Ancak; gine seviye seçme sistemli mi olsun yoksa farklı bir şekildemi ?
The dropperde olduğu gibi her lwl bir öncekinin sonunda olabilir. Veya her lwlda diğer lwlın kilidini açmak için item olabilir. Ve lobide bu kilit sistemi olabilir. (yardım etmemi istersen iletişim için bir şey verebilirsin. Skype gibi)

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı bi çalışma çıkarmışsın ama redstone yapısında bazı yerler sorun çıkarta biliyor, bi böllümü kaybettikten sonra resetlenip başa sarılması gerekirken takılıp kalıyor.
neyse, Bölüm mekanizmaları iyi ama her bölüm için daha farklı veya daha zorlayıcı birşeyler üretmeni tavsiye ederim, çoğunda parkur havası vardı.
Sondaki teşekkürler bölümünü beğendim
Fark ettiğim bi ayrıntı : oyun bittikten sonra bazı komut bloklarını kapatmalısın örneğin creative engelleyici gibi, ayrıca creative (hile engelleyicisi) survival moduna izin veriyor buda blokları kırıp oyunu bitirmeme olanak veriyor

Devamını beklerim :D

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı bi çalışma çıkarmışsın ama redstone yapısında bazı yerler sorun çıkarta biliyor, bi böllümü kaybettikten sonra resetlenip başa sarılması gerekirken takılıp kalıyor.
neyse, Bölüm mekanizmaları iyi ama her bölüm için daha farklı veya daha zorlayıcı birşeyler üretmeni tavsiye ederim, çoğunda parkur havası vardı.
Sondaki teşekkürler bölümünü beğendim
Fark ettiğim bi ayrıntı : oyun bittikten sonra bazı komut bloklarını kapatmalısın örneğin creative engelleyici gibi, ayrıca creative (hile engelleyicisi) survival moduna izin veriyor buda blokları kırıp oyunu bitirmeme olanak veriyor

Devamını beklerim :D
Tavsiyen için çok teşşekür ederim dostum :), ''Gizli yer''i beğendiğine sevindim :), Tavsiyelerine uymaya özen gösteriririm en azından The Run 6'da :)