Arkadaşlar dev.bukkit.org'da bir plugini indiremedim!!!

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ben Darkless05. Bilenler bilir royalcraft'ı çöktürdük. onun yerine serveri resleyip insan gibi survival sv haline getirelim dedik. Fakat survival sv'lerde sadelik çok kötü. Bende XPJetPacks pluginini indireyim dedim. Sayfasına girdim.
Sayfada sağ tarafta "Download" butonu yok. başka yerden de bulamadım. çok acil yardım etmeniz lazım. plugini nasıl veya nereden indireceğim konusunda yardımcı olanlara serverde gereken işlemleri yapacağız. Lüfen acil yardım edinn.

(ip yardım edenlere server açılınca özel olarak verilecektir.)

(server açık fakat whitelistte)

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstediğin plugin henüz yapım aşamasında olduğu için indiremezsin. Başka bir plugin bulman lazım.

Twiti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum skype'den ekle ben sana yardım ederim her konuda Skype:Twiti-Mücahit

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Arkadaşım.Server Çökertme Gibi Bir Hakkın Yok.Adam İstediği Serverı Açabilir.2. Si sll midir ssl midir ne ondan varsa Bi Mahkemeye Şikayet Ederler Maddi Açıdan Zarar Görürsün.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
server çökertmek çok kötü bir şey yaptığın olay yanlış ve indirmek istediğin plugin yapım aşamasındaysa yada daha başlanmamışsa indiremiyor olabilirsin

W

WitherMan

Ziyaretçi
Server çökertme çok büyük bir suçtur. Eğer IP adresiniz ve kimliğiniz tespit edilirse işiniz savcılıkta biter.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
çöktürdük derken kendi serverimizdi biz kapattık gibi olamasın diye yani playerlerden kötü yorum almamak için arkadaşlarımıza panel verdik onlar çökeltti. bizim iznimiz vardı fakat oyuncular bizim yaptığımızı bilmiyordu. çünkü serveri birdaha açarsak kötü yorumlardan uzak durmak için.[DOUBLEPOST=1388930908,1388930749][/DOUBLEPOST]
Server çökertme çok büyük bir suçtur. Eğer IP adresiniz ve kimliğiniz tespit edilirse işiniz savcılıkta biter.
eski konulara mesaj atma yasağı var diye biliyordum uyarmak istedim.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bırakın bu işleri ya server çökertse ne olacak 13 yaşındaki çocuk mahkemeye suç duyurusunda mı bulunacak?