Hamachi Sunucu açtım ama amacımla pek uyuşmadı sanırım yardım eden?

Nova Prophet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler forumda yeniyim.. ben bir Hamachi sunucu açıp en az 20 kişi oynamak istiyorum hatta pluginleri falan herşeyi kurdum Survival Games Spawn noktası falan filan anladınız siz hm şimdi her şey hazır hamachi'me bağlandı kardeşim girdi svye Spawn noktasında duruyor gözüküyor ama o aslında başka bir yerde spawndan uzakta canlanmış öyle söylüyor ona opluk falan verdim hala hiçbirşey yapamıyor ne bir şey kırabiliyor nede hareket ediyor gözüküyor bana spawnda heykel gibi duruyor ama aslında başka biryerde canlanmış Bilgisayarımda 4 GB RAM 8 çekirdek 4.5 Ghz işlemci var bu LAG'mı yoksa yüklediğim şeylerlemi ilgili örneğin serverdaSurvival[Hunger] Games ve Paintball Modu yüklü bildiğiniz mod yani kurduğum sv MCPC türü bir server Bukkit değil plugin olarak ise WE WG SG PAINTBALL gibi birkaç daha plugin var sorum şu bu LAG'mı yoksa Hamachi serverında böyle şeyler yapmak imkansızmı? yani öğrenmek istediğim şey bir Hamachi serverında 20 kişi oynayabilirmi en az?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu komut ne işime yarayacak söylermisiniz?[DOUBLEPOST=1388943960,1388943901][/DOUBLEPOST]
bu komut ne işime yarayacak acaba? bilgilendirebilirmisiniz
spawnı belirliyordu sanırım[DOUBLEPOST=1388944525][/DOUBLEPOST]bu arada plugin hammachi serverde çalışmaz ama bukkitde çalışır

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle lag kardeşin yada arkadaşın internet bağlantısı düşük olabilir.

Nova Prophet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle lag kardeşin yada arkadaşın internet bağlantısı düşük olabilir.
internet'te sorun yok 25 Mbps hız 100 GB kota var ama bu sorun oluyor işte spawnda duruyor ama hareket edemiyor ayrıca erenin dediğini başka bir pluginle SetSpawn yaptım zaten istediğim yerde canlanıyor ama hareket edemiyor yani aslında orda canlanmıyor serverda yok gibi gözüküyor başkaları..

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O zaman hamachide sorun var bazen öyle oluyor aktarmalı tünel internet hızı hızlı olsa bile lag vb. sorunlar oluşabiliyor sırf bu yüzden arkadaşımla server açamamıştım :D

Nova Prophet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O zaman hamachide sorun var bazen öyle oluyor aktarmalı tünel internet hızı hızlı olsa bile lag vb. sorunlar oluşabiliyor sırf bu yüzden arkadaşımla server açamamıştım :D
Lanet olsun o zmn dostum :( of acaba Bukkit Server açsam bu kdr sorun olurmu ama Bukkit server'a Mod yüklenmiyor oda sorun..

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
hazır olarak indirebilirsin.[DOUBLEPOST=1388947032,1388946918][/DOUBLEPOST]Ozaman Hazır minecraft modlu indirebilirsiniz ama karşı tarafında forge yüklü olması ve aynı modları olması gerekir aksi takdirde servere giremez.
Server açsanız bad video cards verirmi bilmem

Nova Prophet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hazır olarak indirebilirsin.[DOUBLEPOST=1388947032,1388946918][/DOUBLEPOST]Ozaman Hazır minecraft modlu indirebilirsiniz ama karşı tarafında forge yüklü olması ve aynı modları olması gerekir aksi takdirde servere giremez.
Server açsanız bad video cards verirmi bilmem
Evet biliyorum karşı taraftada aynı modlar ve forge olması lazım hm boşver neyse mod kalsın hm benim asıl kafama takılan şey Hamachi ile bağlanan bir swde en fazla kaç kişi oynayabilir? mesela Survival[Hunger] Games swsi yaptım diyelim Hamachili.. kaç kişi oynayabilir? sınır nedir bu kafama takılıyor işte .. :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
server.properties'den oyuncu sayısı ayarlanabilir ama hamachide normal bedava olan 5 ondan fazlası para ile alınıyor.

Nova Prophet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
server.properties'den oyuncu sayısı ayarlanabilir ama hamachide normal bedava olan 5 ondan fazlası para ile alınıyor.
Onu zaten biliyorum kasteddiğim şey Hamachi'den birkaç kişi bağlandı diyelim LAG olurmu falan onlar kafama takılıyor hm axitr'den server alsam olurmu acaba her ayda ona nasıl para verebilirimki.. aman neyse sonra düşünürüm .. Bukkit server kurdum bakalım bundada olcakmı aynı sorun

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
axitr'den alma dolandırırlar çok laglıdır serverleri nitardodan al internet hızı ile alakalı lag olma söz konusu.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
spawn noktasına
/setspawn default yaz (default grubuna spawnı ayarlar)
eğer group manager grubu başka ise
/setspawn grupismi kullanmayı dene