Habibi Gurubu

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
40 Habibilere Katılmak İstiyenler
- Forum Emektarı Olmalı
- Din Ust Safa
- İcinde Bir Habibi Olduguna İnanmalı
- Farzları Bilmeli
- Sevap Point ++ Olmalı
- Oldugunuza İnanıyorsanız PM Atın -

Çok hoşuma gitti ye İçinde bir habibi olduğuna inanmalı :) :) :) Sevap point falan dün gece görmüştüm bugün yine aklıma geldi oturduğum yerde gülmeye başladım babam yapıştırıyodu zopayı :) :) :) :) :)

@Tario76 @Liqud @AtomTR @TheACTr

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Foruma Donmem :p Plugin Yardımı İcin Döndüm ^_^ 1 Yıllık Emegimi Aldılar . Onları Onceden Yazmıstım :)
Merakımdan soruyorum ben senin hakkında pek bir bilgiye sahip değilim nasıl bir emek hırsızlığından bahsediyorsun?(Hakkında tek bildiğim pro-pluginer olduğun o da kesin mi değil mi bilmiyorum sadece duymuştum.)

Schenteinel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
3000'e Yakın Puanım Vardı . 600 Mesaj 200'e Yakın Begenim Vardı Hepsi Gitti . Bu Forumun Eski Hâli Daha Guzeldi . Bende Su An Oyunuma Bakıyorum , serverıma Bakıyorum Acılınca Beklerim :) Ozellikle Bu Forumda Bir Klavye Erkekligi Soz Konusu :) En Ufak Birseyde kavga Cıkarmak .,

iPod touch 'tan İpsiz Sapsız aracılığı ile gönderildi

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3000'e Yakın Puanım Vardı . 600 Mesaj 200'e Yakın Begenim Vardı Hepsi Gitti . Bu Forumun Eski Hâli Daha Guzeldi . Bende Su An Oyunuma Bakıyorum , serverıma Bakıyorum Acılınca Beklerim :) Ozellikle Bu Forumda Bir Klavye Erkekligi Soz Konusu :) En Ufak Birseyde kavga Cıkarmak .,

iPod touch 'tan İpsiz Sapsız aracılığı ile gönderildi
En yakın zamanda serverini aç bekliyorum abi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi