Duyarlı üyelerden destek !

MinecraftTurk Forumda geçirdiğiniz günlük süre nedir?

• Kullanılan toplam oy
    19

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum ki hepimiz çok çok benimsedik minecraftturk forumunu. İlk açıldığı günden beri hemde.. Aramızda fanatik üyeler de var ilk tarihlerden bu yana varlıklarını aktif şekilde sürdüren, emek veren, hizmet eden, paylaşımlarını sürdüren... Bu forumun çıkarlarını gözetmek ve korumak artık bir minnet borcudur bizlere. Çeşitli özel konularda bilgi paylaşmak, önemli bir destek sağlayacaktır forumumuzun akıbeti ve selameti için. Bu konuda aklınıza ne gelirse değerli fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Örneğin günden güne yeni minecraft forumları açılmaktadır. Bir çoğunda gözlemledim ki çok fazla konumuzda bizim minecraftturk forumumuzdan birebir (ç)alıntılar kullanılmış olup, kaynak göstermeme saygısızlığını fütursuzca sergileyebilmişlerdir. Son derece rahatsız olup üzüldüm şahit oldukça... Bilmeliyiz ki MinecrafTurk ailesi bu konuda zirvede bulunan örnek bir ekiptir. Pek çoğu bu ekibin kendi bağımsız çalışmaları olan paylaşımların, bilgilerin, kaynakların farklı sitelerde, forumlarda, bloglarda izinsiz kullanılması durumlarında, yetkililerimiz gerekli gördükleri taktirde yasal haklarını savunmaktan aciz olmayan, hukuki haklarını koruma gücüne fazlasıyla sahip kişilerdir ve minecraftturk ekibi bu konuda ciddiyet sahibi bir kurumdur.

Saygı ve sevgiler.

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şahsen şu kibar kibar konuşmaları pek sevmiyorum o yüzden son günlerde cs serverlarında çok takılmaya başladım rahat rahat konuşuyorsun ama forumuda bırakmıyorum :)