Patronun Laneti

Siz, Haritamın isminden yola çıkarak ne düşünüyorsunuz?

• Bence; güzel bir harita olacak

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MAP DURDUK YERE PATLADI
nası yani :D ????:D:D:D:D:D[DOUBLEPOST=1388437581,1388435941][/DOUBLEPOST]
Kafir tayfası :SdAS: dAS: das fark etmiştim ben onu da bir şey demedim

Amacım kavga açmak değil ama güzel görünsün diye derken ? haç işareti bence pekde güzel görünmüyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Map'a gelince
fazla uzundu sıkıldım daha doğrusu kafam karıştı bir süre sonra çoğu zaman hile kullanmak zorunda kaldım :D üşengeçlikten
ellerine sağlık acayip çok emek var ve güzel olmuş kafam karşımasa devam edecektimde 25 dk dır oynuyorum en az kafam allak bullak oldu bir kaç hata var sanırım arkadaşlarda hataları söyler varsa zaten :) ellerine sağlık büyük emek var.
Saol kardeş. Haritama yeni güncelleme yaptım version 2.0 indir isterden baya bi hata düzelttim[DOUBLEPOST=1388437622][/DOUBLEPOST]
Bence koymamalıydın onun dışında map biraz güzel. :)
Saol kardeş. Haritama yeni güncelleme yaptım version 2.0 indir isterden baya bi hata düzelttim

SanalMimar07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BERKANT_TR gayet , güzel bir çalışma olmuş bizzat test ettim . :)
Biraz daha renk uyumuna dikkat edicegini zannediyorum :)

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BERKANT_TR gayet , güzel bir çalışma olmuş bizzat test ettim . :)
Biraz daha renk uyumuna dikkat edicegini zannediyorum :)
renk uyumu derken neyi kasdediyorsun anlamadım???[DOUBLEPOST=1388863157,1388863082][/DOUBLEPOST]
Güzeldi ama witheri yenmek için biraz daha güzel item versen fena olmaz.
Oyunda zaten saldırı silahları olarak; kılıç ve ok var. ikisinide bolca verdim, daha ne yapsaydım :)[DOUBLEPOST=1388863315][/DOUBLEPOST]
Ben İndirdim Ama Bir yerden sonra sıktı
Yanlış anlamayın ama, Bizim Türk milleti' de biraz (baya) bir üşengeç. Yani anlamıyom, başka dicek sözüm yok :olgun:

AtosAtoskAtoski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-küfürlü mesaj olduğundan düzeltilmiştir -alpskgl

Moderatör tarafından düzenlendi:

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben burada takıldım. Merdivenleri yaptım. Tamamladıktan sonra geri mi döneceğiz ilk geldiğimiz yere şu yolların olduğu yere ama nasıl geri dönücez ?

Berkant_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
insan bi checkpoint koyar lavlı yerde düştüm her şey gitti mk malı
MTA San Andreas değil bu a*k:sinirli:. Minecraft, CHECKPOİT NE ARAR minecraft ta. Öldüğün zaman save lediğin yerden devam edersin. İtemler de kaybolur. Sen git MOJANG' a şikayet et. Benim burada yapabileceğim bir şey yok.[DOUBLEPOST=1389116501,1389116345][/DOUBLEPOST]
Ben burada takıldım. Merdivenleri yaptım. Tamamladıktan sonra geri mi döneceğiz ilk geldiğimiz yere şu yolların olduğu yere ama nasıl geri dönücez ?
Merdivenleri tamamladıktan sonra;
1. Tekrar yer altından vagonla Huzur Köyüne git
2. Daha sonra geldiğin yere(köprü var ya hani) doğru yürü. orada sandık var. onun içinde açıklama yazıyor. Maceranın Anahtarı adlı şalteri belirli yere koyup devam edebilirsin.[DOUBLEPOST=1389116645][/DOUBLEPOST]
Abi map güzel deilde sırf konuyu iyi anlatmıssın diye indirdim :p
Düşüncene saygı duyuyoruma ama;
NERESİNİ BEĞENMEDİN, açıklarsan mutlu olurum :)