Mucosoft Devleti Geçmiş-Gelecek

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bu Mucosoft Devleti'ni biliyorsunuzdur, sanal bir devlettir. Yakında devletimin 1. yılını kutlayacağım, bende devletim çok geliştiği için böyle capsler hazırladım.

Emeğe saygı arkadaşlar 1-1,5 saat çalışma yaptık bunun için bir arkadaşla, aslında o arkadaş bir işe yaramadı öyle gezdi foto çektim sonra hazırladım pcde yer kalmadı düzelttim filan karıştı, normalde yarım saat 1 saatlik iş ama uzadı bazı sorunlardan dolayı.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzel 1 1.5 yıl uğraşmışsında.Yabancıların 1-1.5 yıl uğraştıklarıyla senin bu yaptığın arasında dağlar kadar fark var ki.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
İyi güzel 1 1.5 yıl uğraşmışsında.Yabancıların 1-1.5 yıl uğraştıklarıyla senin bu yaptığın arasında dağlar kadar fark var ki.
Öyle değil ya ben sanal bir devlet kurdum yavaş yavaş geliştirdim yaydım devleti. Aslında güzel yapılarda vardı ben birkaç tanesini aldım. Ayrıca mc oynamaya başlayalı 1,5-2 yıl oldu, bu Muco Devleti ise yaklaşık 1 yıl oldu. Ama Şubat Mart ayları olabilir tam hatırlamıyorum.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Lapis veya hammade olan bir server galiba 2-3 saatlik uğraşla sandıklarca lapis-odun vs elde edersin markettende alırsın gerekli şeyleri bu kadar basit, hevesini kırmak istemem ama burda 1 yıllık iş göremiyorum.
Modsuz pluginsiz survival bile olsa.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Lapis veya hammade olan bir server galiba 2-3 saatlik uğraşla sandıklarca lapis-odun vs elde edersin markettende alırsın gerekli şeyleri bu kadar basit, hevesini kırmak istemem ama burda 1 yıllık iş göremiyorum.
Modsuz pluginsiz survival bile olsa.
Yaklaşık 1 yıl, bir de her zaman uğraşmıyorum arada sırada uğraşıyorum bu mapla.