Bir sorum var bakar mısınız?

• Konuyu başlatan dgknbzglu
  • Başlangıç tarihi
D

dgknbzglu

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Benim sorum, bazı videolarda gördüğümde adamlar objeleri biyere montalamış. Oraya tıklayarak alıyor. Bunu nasıl yapabiliriz? + Olarak yine videolarda gördüğüm kadarıyla Envanter(I)e girdiğimizde sağ tarafta bir liste çıkıyor onu nasıl yapabiliriz? Örnek olarak resimler:
Envanter :

Objeler:

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1.Resimde gösterdiğin şey bir mod. Modun adı Not Enough İtems (NEİ). Bu modu yüklemek için bir altarnetif olan Skydaz sitesini kullanabilirsin...
Minecraft'ın versiyonuna uygun NEİ installerini indirip kurarsan sorunsuz şekilde çalışır (Bazı versiyonlarda sorun olabiliyor.).NEİ modu itemların nasıl craftlandığına bakılmak için kullanılıyor genel olarak. Ama eğer sol alttaki 'options' menüsünden 'Cheat Mode' a ayarlarsan eşyaları rahatça alabilirsin.

2.Resimde gösterdiğin şey ise bir plugin. Bir plugini çalıştırmak için bir server açmalısın (Google'a 'Minecraft server kurma ve plugin yükleme' yazarsan bu konuda daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin.). Bu plugin belirtilen nesenenin bir sign yardımıyla (tabii ki bir para birimi kullanarak) alınıp satılmasını sağlar. Hatırladığım kadarıyla pluginin adı Iconomi mi Economi mi öyle bir şeylerdi... Umarım Yardımcı Olabilmişimdir :)

D

dgknbzglu

Ziyaretçi
Konu kilit.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler hocam, araştırıcam. Zaten bir serverim var, plugin yüklemeye çalışıcam :)
Önemli değil kardeşim. Forumdaki görevimi yerine getiriyorum. :)
Bu arada internette Bukkit adlı bir forum var CraftBucket adlı da bir programları var. Bu program sayesinde birsürü plugin bulup fazla uğraşmadan serverına yükleye bilirsin :)

Son düzenleme:
D

dgknbzglu

Ziyaretçi
Konu kilit.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
1.Resimde gösterdiğin şey bir mod. Modun adı Not Enough İtems (NEİ). Bu modu yüklemek için bir altarnetif olan Skydaz sitesini kullanabilirsin...
Minecraft'ın versiyonuna uygun NEİ installerini indirip kurarsan sorunsuz şekilde çalışır (Bazı versiyonlarda sorun olabiliyor.).NEİ modu itemların nasıl craftlandığına bakılmak için kullanılıyor genel olarak. Ama eğer sol alttaki 'options' menüsünden 'Cheat Mode' a ayarlarsan eşyaları rahatça alabilirsin.

2.Resimde gösterdiğin şey ise bir plugin. Bir plugini çalıştırmak için bir server açmalısın (Google'a 'Minecraft server kurma ve plugin yükleme' yazarsan bu konuda daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin.). Bu plugin belirtilen nesenenin bir sign yardımıyla (tabii ki bir para birimi kullanarak) alınıp satılmasını sağlar. Hatırladığım kadarıyla pluginin adı Iconomi mi Economi mi öyle bir şeylerdi... Umarım Yardımcı Olabilmişimdir :)
Arkadaşımız söylemiş :)

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bayaa karışık bir durum heralde bu, allak bullak oldum :/
İmkanın varsa böyle bir server kurup dosyalarını uplayıp bana verebilir misin rica etsem?
Server dosyasını zaten server programı kendi otomatik oluşturuyor. CraftBukkit programı ile de rahatça pluginleri yükleyebilirsin. Sen bir dene eğer yapamazsan bana mesaj at bende serverı kurmayı deneyim. Ama bendeki server sende çalışırımı emin değilim. Yapamazsan bana istediğin pluginlerin isimlerini ver bende serverı kurup uploadlayayım :)

D

dgknbzglu

Ziyaretçi
Konu kilit.

D

dgknbzglu

Ziyaretçi
Konu kilit.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin plugin Simple Region Market Kullanımı:
adminshop
item sayı

item fiyatı
item no yada ingilizce ismi

Örnek:
adminshop
1
5
5

böyle olacak 1 derken bir alışta kaçtane item versin anlamına geliyor
item no ise itemlerin numarası F3+H ile creative de itemlerin üzerine bakınca item no yazar örnek birch wood 5/0 yazar sen onu 5 yazarsın mesela yün renkli ben unuttum ama şöyle olur:
adminshop
1

5:3
5:2

5:2'de ise odunun farklı halini mesela meşe odununu elde edersin,yünlerde bu var
ama creative'de F3+H tuşuna tıklayarak itemno öğrenebilir survivalda kullanılan itemin durability(dayanıklılık) kaç kaldığını öğrenebilirsin.
İyi günler...

Not=Bazen plugin türkçeleştiriyorlar ozaman adminshop değil market vb. yapılıyor.

D

dgknbzglu

Ziyaretçi
Konu kilit.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Google'dan hazır server bulabilirsin ama minecraft versiyonuna uygun olarak indirebilirsin,yada bukki server kurup plugin paketi indirip yapabilirisiniz...