no-ip üzerinden server

Bilgisyarım nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    3

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben kendi makinem üzerinden server kurmayı planlıyorum.Artık hamachiden sıkıldım umarım no-ip üzerinden açıcağım server daha verimli olur.
İlk başta sormak istediğim şey nasıl no-ip üzerinden server kurabilirim?
2.si verimi nasıl olur?
ve sizin eklemek istedikleriniz.
İnternetim SüperOnline 20Gb kotalı 20Mb

Ben makinemin özelliklerinden bahsediyim:

Buda internetim

Son düzenleme:

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
No-ip'de lag olur.Açmıştımda çok lag vardı.Yerinde olsam para biriktirip profesyonel sunucu alırdım

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 kişi girse yeter bana yani şimdilik
kaldırırsa anlatıcak kişiyi arıyorum :)

Son düzenleme:

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
no-ip veya sabit IP sadece sunucunuza ulaşılmasına yarar. Gerisi bilgisayarınızın CPU, GPU ve Network gücüne bakar.
Biraz açıklamak gerekirse;
no-ip olayı için Google'da no-ip ile server kurmak diye araştırın, başka oyunlar için anlatım yapmış olabilirler, ama sizin için önemli olan no-ip'i öğrenmek. Siz bunu Minecraft'a yönlendirirsiniz.
Sabit IP ise TTNET'e başvuru ile alınabilir. Aylık ücreti maksimum 3 liraydı sanırım.
Hangisini almak istediğiniz tercihi size bağlı.
Sunucu kurmak ve 5-10 kişi ile oynamak için 4 GB ram, minimum 3 Ghz işlemci yeterli. Network iyi olmalı, ki sizin bağlantı buna yeterli görünüyor.

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
no-ip veya sabit IP sadece sunucunuza ulaşılmasına yarar. Gerisi bilgisayarınızın CPU, GPU ve Network gücüne bakar.
Biraz açıklamak gerekirse;
no-ip olayı için Google'da no-ip ile server kurmak diye araştırın, başka oyunlar için anlatım yapmış olabilirler, ama sizin için önemli olan no-ip'i öğrenmek. Siz bunu Minecraft'a yönlendirirsiniz.
Sabit IP ise TTNET'e başvuru ile alınabilir. Aylık ücreti maksimum 3 liraydı sanırım.
Hangisini almak istediğiniz tercihi size bağlı.
Sunucu kurmak ve 5-10 kişi ile oynamak için 4 GB ram, minimum 3 Ghz işlemci yeterli. Network iyi olmalı, ki sizin bağlantı buna yeterli görünüyor.
:D Ben süperonline kullanıyorum da bu no-ip artık 15$ dan başlayan fiyatlarla diyor.doğrumu?
bide statik ip ile kaç kiişi rahat alırım?

Son düzenleme:

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
:D Ben süperonline kullanıyorum da bu no-ip artık 15$ dan başlayan fiyatlarla diyor.doğrumu?
Bilgim yok, takip etmiyorum ben. Ama $15 dolara kimse bu hizmeti almaz, gider VDS alırlar.
Yalnız, sitenin anasayfasındaki başlık şu "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ücretsiz diyor yani. Biraz daha araştırmanız lazım.

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skype kullanarak yardım edebilir misin?
ben ekran görüntümü paylaşırım sadece istersen en azından..
benimki turbotolga70164 ismim tolga ün

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuda yeterli bilgim olmadığı için skype'tan yardım edemem, üzgünüm.
tmm teşekkür ederim

NET -yada- Tahmini:
bana max. kişi sayısı söyleyebilecek varmı acaba?
[DOUBLEPOST=1389173119,1389172466][/DOUBLEPOST]
Bilgim yok, takip etmiyorum ben. Ama $15 dolara kimse bu hizmeti almaz, gider VDS alırlar.
Yalnız, sitenin anasayfasındaki başlık şu "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ücretsiz diyor yani. Biraz daha araştırmanız lazım.
ben şimdi bi kaç bişi yaptım 1 domain almışım yada önerdi bilmiyorum şuanda bu sayfa var önümde nasıl kullanırım bunu da açıklayabilirmisiniz.?
seçtiğim host isminim dağıtmam lazım +server için modemden de 1 port açmam lazım dimi sonra onları napmam lazım.?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
No-ip ve port u açtıktan sonra işlemcin fazla fazla yeter hatta bissürü plugin kaldırır.

ortalama:

+50 kişi
40 - 60 plugin
6 - 10 dünya

(bizim server nitrado'dan aldık 2 gb ram var 7 dünya var 41 plugin var kişi sayısı 22)

Prismactionis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben portsuz açıyordum. 8GB Ram var fotoğraftanda görüldüğü gibi. Bunun 6GB'ını verebilirsin sunucuna. Temel pluginler (Essentials vb.) yükleyip 2 tanede dünya açarsan 60 kişiyi çok rahat kaldırır.

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
söylemleriniz çok güzel fakat bunları nasıl verebileceğim hakkımda en ufak 1 bilgim yok.
(Portsuz açmak? nasıl oluyor?)
(Sunucu için Ram yönlendirmesi nasıl yapılıyor?)