Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

slayer23

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi siz bu ülkeyi korsanlık yapmaktan kurtaramazsınız (bkz: dizimag) kapatıldı ve tekrar açıldı eger korsan a izin yoksa benim 2 yıl ağırlaştırılmış müebbet yemem lazım bendeki arşiv kimsede yoktur yani :)

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para mı varda orjinal alalım ?? Fakirlik!!!!!!

Blade III cihazımdan gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Okula doğru düzgün harçlık getirmeyip s3 ile dolaşanlar var asıl bunlar orjinal oyun almalı.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ozaman internetten online bedava oyun oynuyalim mesala lol gibi tavsiyem bu :( lanet olsun bu yasagi cikrani!!! Lanetliyoruz bu yasagi cikarani!!!

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende manyak hack arşvi var her oyunun kodu hilr programi var :D

Arouwnth

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ozaman internetten online bedava oyun oynuyalim mesala lol gibi tavsiyem bu :( lanet olsun bu yasagi cikrani!!! Lanetliyoruz bu yasagi cikarani!!!

Kendi adına konuş. İnsanlar o kadar uğraşıp, gece gündüz didiniyor siz burda çıkarıp 50 TL vermeye kıyamıyorsunuz. Param yok diyorsanda oynamassın, bu kadar basit ama interneti, bilgisayarı, telefonu olan birinin oyuna verecek 50 TL'sinin olmaması bana absürd geliyor.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim telrfon samsung bile deil ZTE blade 3 markasi bile yok o kadar fakirim tabletim zaten dark evopad saçma markalar hep :(

Arouwnth

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim telrfon samsung bile deil ZTE blade 3 markasi bile yok o kadar fakirim tabletim zaten dark evopad saçma markalar hep :(

Bu zamana kadar ayda 10-20 TL, bak sadece 10-20 TL diyorum kenara koysaydın sürüsüne bereket oyun satın alabilirdin ve emek hırsızlığı yapmanada gerek kalmazdı.