Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle yasak olduğu için çoğu oyuncu "KORSAN" satıcılardan alır. Benim düşüncem bu ve korsan almak internetten 70-80 partı indirmekten daha hızlı. Bu yasaktan dolayı korsan satıcıların sayısı artar.

Blade III cihazımdan gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle yasak olduğu için çoğu oyuncu "KORSAN" satıcılardan alır. Benim düşüncem bu ve korsan almak internetten 70-80 partı indirmekten daha hızlı. Bu yasaktan dolayı korsan satıcıların sayısı artar.

Part'mı hangi devirde yaşıyorsun mübarek :D

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden tutmiyim? Canım başka oyun oynamak istediğinde gidip tekrarmı indircem oyunları? Kalabalık falanda olmuyor bilgisayarda.[DOUBLEPOST=1389213816][/DOUBLEPOST]
"şu an UĞRAŞAMAM, ANCA YARIN" yazılanları okumuyorsun galiba.
Setup'unu tut onu bende tutuyom.. Bunu düşünemiyor musun.??[DOUBLEPOST=1389279393,1389279181][/DOUBLEPOST]
Yok ya hazira konan adam :D

:D Zaten Prem. Kazancam diye Skin Yarışmasına girdim.. Çok güzel bir skin hazırladım.
Kaç gündür huzursuz hissediyom. Bi açıklanmadı :örümcek: .! Artık kazanamassam gidip alırım galiba :altın:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Oynanmayan oyunu silmekmi ?
Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz, koskoca oyunu sildin iyi oldu 1tb hdd/ssd'de 10gb boş yerin oldu artık doya doya kullanırsın :S

Arouwnth

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Setup'unu tut onu bende tutuyom.. Bunu düşünemiyor musun.??[DOUBLEPOST=1389279393,1389279181][/DOUBLEPOST]
:D Zaten Prem. Kazancam diye Skin Yarışmasına girdim.. Çok güzel bir skin hazırladım.
Kaç gündür huzursuz hissediyom. Bi açıklanmadı :örümcek: .! Artık kazanamassam gidip alırım galiba :altın:
Çok muhterem zeka küpü arkadaşım. Steam ve Origin oyunlarının setup'ımı oluyor?

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D onlari hesaplamamis ama sanirim steam oyunlarin rarlayabiliyosun.