Mnemonic ... Bu güzeldi...[DOUBLEPOST=1389211668,1389211506][/DOUBLEPOST]Sen şu evinde herşeyi olan şahışmısın ?
Sende abartma kardeş, sanada dokunacak bu yasak, uzatma işte...Kendi adına konuş. İnsanlar o kadar uğraşıp, gece gündüz didiniyor siz burda çıkarıp 50 TL vermeye kıyamıyorsunuz. Param yok diyorsanda oynamassın, bu kadar basit ama interneti, bilgisayarı, telefonu olan birinin oyuna verecek 50 TL'sinin olmaması bana absürd geliyor.
30 küsür oyun yüklü bilgisayarda hepside orjinal. İstersen kanıtlarımda ama şu an uğraşamam yarın anca.Mnemonic ... Bu güzeldi...[DOUBLEPOST=1389211668,1389211506][/DOUBLEPOST]
Sende abartma kardeş, sanada dokunacak bu yasak, uzatma işte...
Sanki bütün oyunların orjinal, orjinalse bile kaç tane olabilir ki..
Kas la o zaman.. Windows Phone için olan varmı onun.... Hatta senn 46.000 kas banada ver bir taneBedava almanın yolu var mc premiumun tapporo iye bisi var (android telefona) indiriyorsun puan kasiyosun 23.000 sonra ms pre hediye kodu veriyo
Blade III cihazımdan gönderildi
Tamam... Artık seninle konuşmama gerek yok..30 küsür oyun yüklü bilgisayarda hepside orjinal. İstersen kanıtlarımda ama şu an uğraşamam yarın anca.
Kas la o zaman.. Windows Phone için olan varmı onun.... Hatta senn 46.000 kas banada ver bir tane[DOUBLEPOST=1389213036,1389212893][/DOUBLEPOST]
Tamam... Artık seninle konuşmama gerek yok..
Hangi akıllı 30+ oyunu bilgisayarında yüklü tutarki.. Bilgisayarın çok iyi olsa bile kalabalık eder..
Neden tutmiyim? Canım başka oyun oynamak istediğinde gidip tekrarmı indircem oyunları? Kalabalık falanda olmuyor bilgisayarda.[DOUBLEPOST=1389213816][/DOUBLEPOST]Kas la o zaman.. Windows Phone için olan varmı onun.... Hatta senn 46.000 kas banada ver bir tane[DOUBLEPOST=1389213036,1389212893][/DOUBLEPOST]
Tamam... Artık seninle konuşmama gerek yok..
Hangi akıllı 30+ oyunu bilgisayarında yüklü tutarki.. Bilgisayarın çok iyi olsa bile kalabalık eder..
"şu an UĞRAŞAMAM, ANCA YARIN" yazılanları okumuyorsun galiba.Uğraşamaz mısın demekki orjinal değil
Bende o bakımdan sorun yoktu. 1.7.2'deki Sorunlar:Ben en fazla 1.7.2 buldum o launcherdede multiplayer sorunu vardi