Heroes Yardım

Umut_Yazar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Heroes eklentisinde "spec" ve "profession" lar nasıl yapılıyor. Kısa bilgi verirseniz sevinirim. Lütfen "sen bu işlerle uğraşma" , "bilmeden server kurmaya kalkışma" gibi yorumlar atmayınız.

JohnProst1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@yentibaba

*Grubuna Dahil Edebilirmisin..??
*Survival'i Oynarım Güzel Serverlar Ortaya Çıktıgı Sürece..
*Lapisli Factionda Oynarım.
*Ama Saglam Survival Sunucular Olmadıgı Sürece.
*Şuanda Umutun Servera Başlamayı Düşünüyorum[Hatta Başlayacagım Düşünmüyorum..]

*Grup Alım Kararını Burdan Yazarsan Sevinirim.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@yentibaba

*Grubuna Dahil Edebilirmisin..??
*Survival'i Oynarım Güzel Serverlar Ortaya Çıktıgı Sürece..
*Lapisli Factionda Oynarım.
*Ama Saglam Survival Sunucular Olmadıgı Sürece.
*Şuanda Umutun Servera Başlamayı Düşünüyorum[Hatta Başlayacagım Düşünmüyorum..]

*Grup Alım Kararını Burdan Yazarsan Sevinirim.

Grubum genele açık gruptur ve isteyen hiç çekinmeden ve sormadan katılabilir arkadaşlar. Umut'un serverını ben de beklıyorum. İdarelik serverlarda zaman geçiriyorum şimdilik. Şu an salt survival var bir tane. hamachi tadında. hoş.. oyunun orjini. single playermış gibi.. fakat sunucuları berbat. günde 3 posta kapanıyor ve en erken 2 saatten önce gelmiyor kapandımı.. Sinir bozucu doğrusu. Ama dediğim gibi zaman geçirmek için öylesine takılıyorum.. Bazen esiyor factionlara bakıyorum. Genelde yeni paylaşılan serverlara mutlaka ve mutlaka girer bakarım zaten. türü önemsemiyorum. Amaç tanımak ve görmek. görevlilerin samimiyetsizlikleri ve adaletsizlikleri konusundan tutun da sunucunun performanı vd. Bilhassa event dağıtımında XP yağdırılırken 40 kişinin oyunda olduğunu düşünürseniz, eğer lag yapmıyorsa kaliteli kuvvetli güçlü makina almış olduklarını anlıyorum. Farklı daha başka konular da var. Analiz amaçlı mutlaka bakarım ben her paylaşılan yeni servera. Oynamak amaçlı değil yani. Fakat şimdilik şu hamachi benzeri katıksız survivaldediğim serverda epey zaman geçiriyorum itiraf etmeliyimki. Sardı bayap. Nek sorun aşırı çok kapanması.. İyi forumlar cümleten.

Son düzenleme: