Teamextreme 1.7.2 Launcher Hiçbir Mod Kuramıyorum

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crackli olduğundandır büyük ihtimalle, yada sen kuramamışsındır. Bu ikisinden birisi.

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an çoğu mod 1.7.2'ye güncellenmeyi bekliyor, fakat nedense Skydaz'da hala 1.6.4 için mod yükleyicileri çıkarılıyor. Benim bildiğim 1.7.2'ye güncellenen sadece TMI ve X-Ray var. Optifine'ın bile 1.7.2 versiyonu yeni çıktı.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Crackli olduğundandır büyük ihtimalle, yada sen kuramamışsındır. Bu ikisinden birisi.
Her şeyi aynı yapıyorum, ama kurulmuyor. kapanıp hata veriyor.[DOUBLEPOST=1389271683,1389271626][/DOUBLEPOST]
Şu an çoğu mod 1.7.2'ye güncellenmeyi bekliyor, fakat nedense Skydaz'da hala 1.6.4 için mod yükleyicileri çıkarılıyor. Benim bildiğim 1.7.2'ye güncellenen sadece TMI ve ***** var. Optifine'ın bile 1.7.2 versiyonu yeni çıktı.
Cevap yazdığın için sağol ama 1.7.2 oynayanların 1.6.4 modlarını kurup oynadığını gördüm. 1.6.4 modları çalışmaz mı? Çünkü bu modu kurup oynamayı çok istiyorum.

Son düzenleme:

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her şeyi aynı yapıyorum, ama kurulmuyor. kapanıp hata veriyor.[DOUBLEPOST=1389271683,1389271626][/DOUBLEPOST]
Cevap yazdığın için sağol ama 1.7.2 oynayanların 1.6.4 modlarını kurup oynadığını gördüm. 1.6.4 modları çalışmaz mı? Çünkü bu modu kurup oynamayı çok istiyorum.

Bazen bazı modlar eski versiyon olduğu halde oyunun yeni sürümlerine uyumluluk gösterebiliyor. Belki bunu sağlamanın yöntemleri de vardır ama açıkçası benim bu konuda pek bilgim yok.

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Al orjinali kurtul sıkıntıdan.Benim mantığım bu.Param yok diyosanda tavsiyem çekilişlere katıl.Ve asla umudunu kaybetme.Umudunu kaybedersen herşeyini kaybedersin...