Kaan Haklı .Sen hala burada mısın ya ? Hala konu açmaya yüzün var mı senin ?
Ne oldu ki yav .sSen hala burada mısın ya ? Hala konu açmaya yüzün var mı senin ?
Bu konuyu açan forumdaki en büyük emek hırsızı pmc de ödül almış veya anasayfaya çıkmış eserleri çalıp benim diyordu. 11 uyarı puanı birden aldı ama nasıl banlanmadı bilmiyorum.Sonunda hotel yerine otel yazan birisi çıktı.[DOUBLEPOST=1389281674,1389281377][/DOUBLEPOST]
Ne oldu ki yav .s
Bülent Ersoy: Emek hırsızlığı yapan erkeklere bayılırım.Bu konuyu açan forumdaki en büyük emek hırsızı pmc de ödül almış veya anasayfaya çıkmış eserleri çalıp benim diyordu. 11 uyarı puanı birden aldı ama nasıl banlanmadı bilmiyorum.
Gelecek geçmişi değiştirmez amaAdam büyük ihtimalle kendi yaptığı şeyleri paylaşmaya başlamış. O yüzden daha da üstüne gidip konusunun altına böyle saçma sapan yorumlar yazmayın. Böyle bi saygısızlığı haketmiyor
Bence ikinizde de haklılık var tamam Göksu gerçekten doğru söylüyor konu uzatılmamalı fakat bu adamın yaptığı da az değil yani.Herkesin 2. veya 3. şansı olması gerektiğini düşünüyorum. Daha da üstelerseniz foruma yeni geleni de, gelecek olanı da forumdan soğutmuş olursunuz.
Bir De Türkçeyi Düzgün KullansaBence ikinizde de haklılık var tamam Göksu gerçekten doğru söylüyor konu uzatılmamalı fakat bu adamın yaptığı da az değil yani.