Cevap: "[KANIT İÇERİDE] Minecraft Gift Code 15TL - Mobil ve Paypal Geçerli"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dün forumda "[KANIT İÇERİDE] Minecraft Gist Code 15TL - Mobil ve Paypal Geçerli" adlı bir konu görüp girmiştim. İlk önce bu konunun nasıl 4 saat boyunca kapanmadan durduğuna şaşırdım. Sonuçta hepinizin bildiği gibi forumda resmi firmalar dışında kullanıcıların hesap, hediye kodu vs. satması yasak. Konuyu biraz inceledim, adam birkaç tane hesap satmıştı ve alanlar memnundu. İlk başta adamın 60 TL olan bir şeyi neden 15 TL'ye satıp kendini zarara soktuğunu düşündüm. Sonra konudaki ilk ekran görüntüsünde bir şey gözüme çarptı;

Hemen orada gördüğüm siteyi Google'da aratıp buldum. Bu siteden bir Minecraft hediye kodu jeneratörü indirebilmeniz için sizden Zumodi'ye abone olmanız isteniyor ve bu da haftalık 10 TL tutuyor. Tabi indirme işleminden sonra abonelik iptal ediliyor ve (bence) DreamLife kendisine 10 TL'ye gelen şeyi başkalarına 15 TL'ye satıyor. Üstelik kendisi 10 TL'yi bir defa ödüyor, yani programı bir kere indirince sayısız hediye koduna sahip oluyor, bu da sayısız 15 TL demek. İsterseniz siteyi aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not: Şimdi baktım da site kapanmış. Ama logosuna dikkat ederseniz aynı.

Bunun üzerine ™EndérTR adlı üye o ekran görüntüsünün kendisine ait olduğunu, oradaki siteden hediye kodunun nasıl aktive edildiğine baktığını söyledi. Peki şimdi size bir şey sormak istiyorum;

Bu ekran görüntüsü ona aitse,

Bu kime ait?

Görüldüğü gibi iki görüntüdeki işletim sistemleri farklı, eğer ™EndérTR 3 saniyede bir işletim sistemi değiştirmiyorsa iki görüntü de kendisine ait olamaz. Alttaki ekran görüntüsünde hesabın kullanıcı adından da anlaşılabileceği gibi ™EndérTR adlı üyenin kendisine aldığı hesap görünüyor. Söylediğine göre diğer ekran görüntüsü de kendisine ait, arkadaşı kendisine alınan hediye kodunu etkinleştirememiş ve bu işi onun yerine ™EndérTR yapmış, hatta Skype'da konuştuğu kişi de söz konusu arkadaşıymış. Eğer bir şeyleri göremiyorsam veya kaçırıyorsam biri bana açıklasın çünkü bence bu iki ekran görüntüsünün de ™EndérTR adlı üyeye ait olması pek olası değil.

Ayrıca ™EndérTR bana konuyu baltaladığımı ifade etmişti. Zaten ben ileti yazsam da yazmasam da bu konu eninde sonunda bir moderatör tarafından görülüp arşive taşınacaktı. Sonuçta bildiğiniz gibi forumda resmi firmalar dışında kullanıcıların hesap, hediye kodu vs. satması yasak. Yani eğer DreamLife gerçekten Minecraft'ın kendi sitesinden 60 TL'ye hediye kodu alıp bunu zararına 15 TL'ye satıyorsa bile bu forumda yasak.

Neden böyle bir konu açma gereği duydun derseniz, o konunun benim yüzümden kapanmadığını ifade etmek istedim. Ayrıca kafamdaki birkaç soru işaretine de cevap bulmak istiyorum. Sizin bu konuda görüşleriniz nelerdir?

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Efendim birinde ben hesabımı teslim edim aldım birinde ise arkadaşıma hediye edeceğim için direk olarak gift code aldım ve arkadaşım nasıl girileceğini bilmediği için ona site arıyordum fakat sonradan bana bilgilerini attı bende yaptım ve oradaki sekme bana ait yani bir sekme için neden bu kadar uzatıyorsunuz anlamıyorum bana ait onlarla alakası yok !

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadığım size ait olduğunu iddia ettiğiniz iki görüntüdeki işletim sistemlerinin farklı olması. Sizi kötülemek gibi bir niyetim yok, sadece kafamdaki sorulara cevap bulmaya çalışıyorum.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadığım size ait olduğunu iddia ettiğiniz iki görüntüdeki işletim sistemlerinin farklı olması. Sizi kötülemek gibi bir niyetim yok, sadece kafamdaki sorulara cevap bulmaya çalışıyorum.
Hesaplar bize ait fakat birini satın aldığım kişi benim isteğim üzerine kendisi kodu girip verdi daha sonra ise ben öğrendim arkadaşıma yaptım hatta isterseniz son olarak aldığım (arkadaşıma) premium hesabın ss bile atabilirim :)

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hesaplar bize ait fakat birini satın aldığım kişi benim isteğim üzerine kendisi kodu girip verdi daha sonra ise ben öğrendim arkadaşıma yaptım hatta isterseniz son olarak aldığım (arkadaşıma) premium hesabın ss bile atabilirim :)

Tamam sağolun zaten konuyu açmamdaki asıl amaç konunun benim yüzümden kapanmadığını belirtmekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...