Ender_player
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benle beraber 4 kişi idik.Ben (1),arkadaşım(2),arkadaşım(3),arkadaşım(4) olarak gösterilir.Eve döndük.Gece olmuştu.Yattık.Kalkığımızda kafasında pupkin olan zırhlardan vücudu görünmeyen belirsiz bir topluluk bizi kaçırmıştı.Dördümüz bir tahtaya bağlıydık ve onların kılıçları bile vardı bizim elimiz boştu.Cesaretli arkdaşım olan (4):
-Bizden ne istiyorsunuz,niye kaçırdınız?!
Elinde elmas kılıç ve zırhı elmas olan liderleri çıkageldi,korkunç bir sesle:
-Yardım istiyoruz.
arkadaşım (3) meraklandı:
-ne konuda?
Liderleri cevapladı:
-sizden istediklerimizi yapcaksınız ve size evinize göndereceğim.
ben sordum:
-o halda ne ilk ne yapalım?
Liderleri her birimize 3 demir kazma birazda meşale bide ocak verdi ve şöyle dedi:
-alın bunları.Gidin bize 10 elmas getirin.
(2):
-maden nerede?
Liderleri:
-şu dağın arkasında.
Çok uzun bir dağ idi bu.Zar zor ulaştık.Madende 4 saat geçirdikten sonra nihayet elmasları bulduk.Sevinçten 7 saatte geldiğimiz yoldu 12 dakikada geri döndük.Liderleri bizi bir portalın yanına götürdü.Bu arada yağmur başlamıştı.Çok fena yağıyordu. 4 arkadaş portaldan geçerken portalın üstüne şimşek çaktı.Portal kırıldı.Ancak o bilinmeyen canlılar görünmüyordu.Yaşıyormuyduk?Ölmüşmüydük?bilmiyorduk.Tek görüğümüz siyah bir yer ve altımızdaki beyaz bloklardı.
Devam Edecek...
-Bizden ne istiyorsunuz,niye kaçırdınız?!
Elinde elmas kılıç ve zırhı elmas olan liderleri çıkageldi,korkunç bir sesle:
-Yardım istiyoruz.
arkadaşım (3) meraklandı:
-ne konuda?
Liderleri cevapladı:
-sizden istediklerimizi yapcaksınız ve size evinize göndereceğim.
ben sordum:
-o halda ne ilk ne yapalım?
Liderleri her birimize 3 demir kazma birazda meşale bide ocak verdi ve şöyle dedi:
-alın bunları.Gidin bize 10 elmas getirin.
(2):
-maden nerede?
Liderleri:
-şu dağın arkasında.
Çok uzun bir dağ idi bu.Zar zor ulaştık.Madende 4 saat geçirdikten sonra nihayet elmasları bulduk.Sevinçten 7 saatte geldiğimiz yoldu 12 dakikada geri döndük.Liderleri bizi bir portalın yanına götürdü.Bu arada yağmur başlamıştı.Çok fena yağıyordu. 4 arkadaş portaldan geçerken portalın üstüne şimşek çaktı.Portal kırıldı.Ancak o bilinmeyen canlılar görünmüyordu.Yaşıyormuyduk?Ölmüşmüydük?bilmiyorduk.Tek görüğümüz siyah bir yer ve altımızdaki beyaz bloklardı.
Devam Edecek...