Senin evin baz istasyonumu yaw ?[DOUBLEPOST=1389289965][/DOUBLEPOST]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Test'in sonuna dek 47.8 yazmıştı download. Upload'da 8.3
Keşke olsa[DOUBLEPOST=1389289803,1389289615][/DOUBLEPOST]
Senin evin baz istasyonumu yaw ?[DOUBLEPOST=1389289965][/DOUBLEPOST]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Test'in sonuna dek 47.8 yazmıştı download. Upload'da 8.3![]()
Bende bu hız olsa dağları delerimKeşke olsaBu bile yetmiyor
Tmm en birinci sensin
Senin internet nasıl bir şey lan kesin ttnet benim de ttnet :-D:-D:-DLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Senin kutunun hızı kaç ?Senin internet nasıl bir şey lan kesin ttnet benim de ttnet :-D:-D:-D
Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi
Kapak yapmayı çok mu seviyosun git bi pet şişe fabrikasında çalışDur yav adamı etiketliyemde olay çıksın izleriz.
@xxMCkraftxx
Bi de profil fotusu benim eskilerinden berbatSenin internet nasıl bir şey lan kesin ttnet benim de ttnet :-D:-D:-D
Doktor bu neKapak yapmayı çok mu seviyosun git bi pet şişe fabrikasında çalış(iğrenç esprilerim her yerde
)[DOUBLEPOST=1389298543,1389298511][/DOUBLEPOST]
Bi de profil fotusu benim eskilerinden berbat![]()
Sendemi gördün adamın yazdıklarını :-D ben diyorum sonra evinizde ayakkabı kutusu buluruz diye ama dinlemiyorlarDur yav adamı etiketliyemde olay çıksın izleriz.
@xxMCkraftxx
Profil foton diyorum (ıhım) çok güzelmiş (!)Doktor bu ne
Ben modemden kaybediyorum 2 senelik modem 10 Mbs kaldırır dediler kazıklıyacaklardı almadımNet şuanda 25 Mbs ama modem sağolsun ancak bu hızı verebiliyor
![]()